Τετράδα ρίσκου με απόδοση 18,35

Νικολαΐδης 23/09/20 - 07:25

Τετράδα ρίσκου συνολικής απόδοσης 18,35 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία θα επιλέξω σε σύστημα με ζητούμενα (3/4). 

 

 

  • Την Φερεντσβάρος υποδέχεται για την 1η μεταξύ τους αναμέτρηση των πλέι-οφ του Τσαμπιονς Λιγκ η Μόλντε. Οι Νορβηγοί παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στα τρία ματς που προηγήθηκαν του σημερινού, επικρατώντας σε όλα, δεχόμενοι, μόλις ένα γκολ, αυτό στην νίκη 2-1 κόντρα στην Τσέλιε (επικράτησαν επίσης των Κουόπιο με 5-0 και της Καραμπάκ με 1-0). Στον αντίποδα η Φερεντσβάρος άφησε εκτός τόσο την Σέλτικ, της οποίας επικράτησε με 2-1, όσο και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ την οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ. Είχε προηγηθεί η νίκη με 2-0 επί της Τζουργκάρντεν. Ομάδες που σκοράρουν αμφότερες, θα στραφώ στο Over 2,5, ενώ για του λάτρεις του ρίσκου, το διπλό, επίσης πληρώνει καλά. 
  • Την Ομόνοια υποδέχεται για την 1η μεταξύ τους αναμέτρηση των πλέι-οφ του Τσαμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» εκκίνησαν δυναμικά την προσπάθεια τους, καθώς μετά την κατάκτηση του νταμπλ, μετρούν το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο, το οποίο θέλουν να δείξουν και κόντρα στους Κύπριους. Στην άλλη πλευρά η Ομόνοια επικράτησε και στα τρία ματς που προηγήθηκαν του σημερινού στην διοργάνωση (Αραράτ 1-0 και Λέγκια 2-0), ενώ δέχθηκε γκολ στην νίκη 2-1 επί του Ερυθρού Αστέρα. Πιο ποιοτικό το σύνολο του Ολυμπιακού, θα στραφώ στο Over 2,5. 
  • Ιντερνασιονάλ και Γκρέμιο κοντράρονται για την 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με νίκη σήμερα η Ιντερνασιονάλ φτάνει τους δέκα βαθμούς και επικυρώνει την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ως πρώτη του ομίλου. Στον αντίποδα η Γκρέμιο σκόραρε μόνο στην νίκη 2-0 επί της Αμέρικα Κάλι, μένοντας άσφαιρη στο 0-0 κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο, αλλά και στην ήττα 2-0 από την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, καθώς πρόκειται για ντέρμπι μίσους του Πόρτο Αλέγκρε, με την Ιντερνασιονάλ, να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Ιντερ Μαϊάμι και Νέα Υόρκη κοντράρονται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής στο MLS. Σοβαρή εικόνα στα πέντε τελευταία για την γηπεδούχο ομάδα η οποία ηττήθηκε σε μόλις ένα από αυτά. Η προσθήκη του Ιγκουαίν, αναμένεται να ανεβάσει και άλλο επίπεδο τον σύλλογο, το επόμενο διάστημα. Στην άλλη μεριά η Νέα Υόρκη προβληματίζει το τελευταίο διάστημα, έχοντας μία νίκη στα έξι τελευταία. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΜΟΛΝΤΕ-ΦΕΡΕΤΣΒΑΡΟΣ    OVER 2,5    2,10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ    OVER 2,5    2,00

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΓΚΡΕΜΙΟ    1    2,30

ΙΝΤΕΡ Μ. – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ    1    1,90

 

Παρασκήνια

Θέματα