Τετράδα ρίσκου στο 10,19

Νικολαΐδης 7/04/21 - 02:55

Δυνατή τετράδα η οποία αποτελείται από δύο άσους, μία επιλογή στα 2-3 γκολ και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 10,19, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

 

  • Την Σασουολο υποδέχεται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Ιντερ. Στους οκτώ η διαφορά που απέκτησε μετά την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής η Ιντερ από την δεύτερη Μίλαν. Οι «νερατζουρι» δείχνουν πως δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο φέτος, έχοντας παρουσιάσει, πειστικότατες εμφανίσεις. Από την άλλη η Σασουολο εμφάνισε και απέναντι στην Ρομα τα πολλά αμυντικά κενά της, όπως και τις επιθετικές της αρετές στο τελικό 2-2. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα, με το Over 2,5, να είναι η επιλογή μου. 
  • Την Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της φάσης των «8» του Τσαμπιονς Λιγκ η Μπαγερν. Πρόβλημα στους Βαυαρούς η απουσία του Λεβαντόφσκι, με την Μπαγερν ωστόσο να προέρχεται από τεράστιο διπλό (1-0) στην έδρα της Λειψίας, χάρη στο οποίο αύξησε την διαφορά της από τους διώκτες της στην Μπουντεσλίγκα. Στόχος σήμερα η νίκη που θα δώσει προβάδισμα στους Γερμανούς, ενόψει του επαναληπτικού της Γαλλίας. Από την άλλη η Παρί υπέστη ήττα-σοκ εντός έδρας από την Λιλ (1-0), χάρη στην οποία έχασε σημαντικό έδαφος για να βρεθεί στην κορυφή. Δύσκολη αποστολή σήμερα, με την κατάσταση να δείχνει πως κρέμεται σε «λεπτό σχοινί» στους Παριζιανους, κάτι που φάνηκε και από τη νευρικότητα των παικτών της Παρί, όπου αποτέλεσμα είχε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη 90′) ο Νειμαρ, κόντρα στην Λιλ. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Στο Οπόρτο δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες της φάσης των «8» του Τσαμπιονς Λιγκ η Τσέλσι. Νικηφόρο σερί τριών αγώνων για τους «δράκους», με την Πόρτο να δέχεται δύο γκολ στο διάστημα αυτό. Είχε προηγηθεί η ήττα (3-2) στην παράταση από την Γιουβέντους η οποία ωστόσο σε συνδυασμό με την νίκη 2-1 στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ομάδα με βαριά φανέλα, ποντάρει στην ομοιογένεια για μια ακόμα εντός έδρας νίκη. Από την άλλη η Τσέλσι διασύρθηκε εντός έδρας με 5-2 από την Γουέστ Μπρομ σε ένα ματς όπου προηγήθηκε στο 27′ με τον Πουλισιτς, ωστόσο έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 29′ μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Τιαγκο Σίλβα και από εκεί και μετά είδε το γήπεδο να κατηφορίζει. Αυτό, ήταν το δεύτερο ματς που οι «μπλε» δέχθηκαν γκολ στα τελευταία έντεκα σε όλες τις διοργανώσεις. Δύσκολη αποστολή η σημερινή, θα στραφώ στα 2-3 γκολ. 
  • Το Τορόντο φιλοξενεί στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς της φάσης των «16» του Τσαμπιονς Λιγκ της Κεντρικής Αμερικής η Λέον. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Μεξικού, καθώς η Λέον προέρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Από την απέναντι πλευρά το Τορόντο μπαίνει στην συγκεκριμένη φάση δίχως επίσημα ματς στα πόδια του, προερχόμενο από φιλικές αναμετρήσεις, όπου εμφάνισε αρκετά αμυντικά κενά. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ    OVER 2,5    1,50

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ Ζ.    1    1,95

ΠΟΡΤΟ-ΤΣΕΛΣΙ    2-3 ΓΚΟΛ    2,05 

ΛΕΟΝ-ΤΟΡΟΝΤΟ    1    1,70

Παρασκήνια

Θέματα