Τετράδα ρίσκου στο 11,17

Νικολαΐδης 13/01/21 - 07:33

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο, δύο διπλά και μία επιλογή στα 2-3 γκολ συνολικής απόδοσης 11,17 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  

  • Στην έδρα της Φιορεντίνα δοκιμάζει τις δυνάμεις της για την φάση των «16» του ιταλικού Κυπέλλου η Ιντερ. Νοκ-αουτ αναμέτρηση με τους «βιόλα» να ποντάρουν στην δύναμη της έδρας προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τόνωση ηθικού με τρίποντο επί της Κάλιαρι για την Φιορεντίνα η οποία δεν έπεισε σε ακόμα ένα, ωστόσο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Από την άλλη η Ιντερ έμεινε για δεύτερο σερί ματς μακριά από τα τρίποντα, έδειξε ωστόσο στο 2-2 με την Ρόμα, πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση όσων αφορά το επιθετικό κομμάτι. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 
  • Στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ φιλοξενείται ο Ολυμπιακός σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ακόμα μία προβληματική εμφάνιση από τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι είδαν και έπαθαν προκειμένου να επικρατήσουν με 3-1 του Βόλου. Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός ξέφυγε στην μάχη της πρωτιάς και πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη με το ηθικό στα ύψη τρέχοντας νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Φουλαμ υποδέχεται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Πρεμιερ Λιγκ η Τότεναμ. Εξαιρετική εικόνα από τα «σπιρούνια» τα οποία τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγώνων έχοντας δεχθεί δύο γκολ σε αυτό το διάστημα. Από την άλλη η Φούλαμ παραμένει αήττητη για πέντε σερί ματς, ωστόσο σημείωσε μόλις μία νίκη (4 ισοπαλίες) και αυτή στην διαδικασία της παράτασης με 2-0 επί της ΚΠΡ στο Κύπελλο. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται στον μεταξύ τους επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες η Σάντος. Ανοικτοί λογαριασμοί ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα με τους Βραζιλιάνους να ποντάρουν στην τόνωση του ηθικού μετά την νίκη 1-0 στο ντέρμπι του Σάο Πάολο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Στον αντίποδα η Μπόκα τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Σε μόλις δύο από τα εννιά τελευταία εκτός έδρας δεν σκόραρε η ομάδα του Μπουένος Άιρες, τα μοναδικά στα οποία δεν σκόραρε. Τα 2-3 γκολ, είναι η επιλογή μου. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΙΝΤΕΡ    2    1,75

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    2    2,40

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΦΟΥΛΑΜ    1    1,40

ΣΑΝΤΟΣ-ΜΠΟΚΑ ΤΖ.    2-3 ΓΚΟΛ    1,90 

Παρασκήνια

Θέματα