Τετράδα ρίσκου στο 9,42

Νικολαΐδης 20/01/21 - 06:57

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από δύο Over 2,5, ένα διπλό και έναν άσο συνολικής απόδοσης 9,42 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  

  • Ουντινέζε και Αταλάντα κοντράρονται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο για την ομάδα του Ούντινε η οποία αγνοεί την νίκη στα τελευταία επτά. Στον αντίποδα η Αταλάντα τρέχει αήττητο σερί έντεκα αγώνων και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αν και προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Τζένοα. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στο Over 2,5. 
  • Την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής στην Πρεμιερ Λιγκ η Φούλαμ. Το προσπαθεί αλλά δεν της βγαίνει της γηπεδούχου ομάδας η οποία μέτρα μία νίκη και αυτή στην παράταση (2-0 ΚΠΡ για κύπελλο), τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα πέντε τελευταία. Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα 2-0 από την Σίτι, τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε αυτό το διάστημα. Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Λανς υποδέχεται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του Σαμπιονά η Μαρσέιγ. Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο από τους Μαρσεγιέζους οι οποίοι αγνοούν την νίκη στα τρία τελευταία, όπου παρουσίασαν σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Στον αντίποδα η Λανς προβλημάτισε επίσης με τις εμφανίσεις της στα τρία τελευταία όπου αγνόησε επίσης το τρίποντο. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.  
  • Την Ιντερνασιονάλ υποδέχεται για την 31η αγωνιστική του Μπραζιλεΐράο η Σάο Πάολο. Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο και την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα με την Ιντερνασιονάλ να υπολείπεται έναν βαθμό της Σάο Πάολο. Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο για την γηπεδούχο του σημερινού αγώνα η οποία αγνοεί την νίκη στα τέσσερα τελευταία. Από την άλλη η Ιντερνασιονάλ τρέχει νικηφόρο σερί έξι αγώνων και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Περιμένω ανοικτό ματς με γρήγορο ρυθμό, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ    OVER 2,5    1,60 

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΑΝΣ    1    2,00

ΦΟΥΛΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.    2    1,55

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ    OVER 2,5    1,90

Παρασκήνια

Θέματα