Τετράδα ρίσκου στο 9,80

Νικολαΐδης 17/01/20 - 06:09

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από τρία Over 2,5 και έναν άσο με συνολική απόδοση 9,80 επέλεξα για σήμερα.

 

  • Την Καμπούρ υποδέχεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην 2η κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος η ΟΣ. Σε πολύ δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα, όπου στα συγκεκριμένα ματς μάλιστα σημείωσαν μόλις ένα γκολ, με αποτέλεσμα να έχουν ξεμείνει στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Στον αντίποδα η Καμπούρ παρά την εντός έδρας ήττα (2-1) από την Φόλενταμ, παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή, μετά την «λευκή» ισοπαλία του Γιονγκ Άγιαξ απέναντι στην Γιονγκ Αίντχόφεν. Μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα στραφώ στο Over 2,5.
  • Με την αναμέτρηση της Σάλκε απέναντι στην Γκλάντμπαχ ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου στην Μπουντεσλίγκα. Με αήττητο σερί τριών αγωνιστικών αποχαιρέτησε το 2019 η ομάδα των «βασιλικών μπλε» η οποία βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από την σημερινή αντίπαλο της και τρεις από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στην αντίπερα όχθη η Γκλάντμπαχ πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο γύρο με αποτέλεσμα να χάσει στο «νήμα» τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα από την Λειψία (δύο πόντους μπροστά). Στα θετικά για τα «πουλάρια», πως μειώθηκαν οι απουσίες και πλέον μπορούν να νιώθουν πιο δυνατοί για την προσπάθεια τους στον δεύτερο γύρο. Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία, ενώ δέχονται και με την ίδια άνεση γκολ. Το Over 2,5, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Μπράγκα φιλοξενεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα η Πόρτο. Οι «δράκοι» παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ απέναντι στην Μορεϊρένσε, κατάφερε να το ανατρέψει επικρατώντας με 4-2, παραμένοντας έτσι στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπενφίκα. Μεσοβδόμαδα με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της η Πόρτο, επικράτησε με 2-1 της Βαρζίμ για το Κύπελλο. Στην άλλη μεριά η Μπράγκα ήταν καταιγιστική απέναντι στην Μπενελένσες για την 15η αγωνιστική, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-1, ενώ την 16η κέρδισε δύσκολα με 2-1, την Τοντέλα. Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένω πως θα πάμε σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και αρκετά γκολ, με αποτέλεσμα το Over 2,5 να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Στην έδρα της Άτλας δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κλαουσούρα στο Μεξικό η Πουέμπλα. Εξαιρετική εικόνα από τους γηπεδούχος στην πρεμιέρα, όπου και έφυγαν με μεγάλο διπλό από την έδρα της Κρούζ Αζούλ, την οποία κέρδισαν με 2-1. Στον αντίποδα η Πουέμπλα επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 της Νεκάξα, ωστόσο στις 14 τελευταίες εξόδους της, έχει σημειώσει μόλις μια νίκη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΟΣ-ΚΑΜΠΟΥΡ   OVER 2,5              1,55

ΣΑΛΚΕ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ   OVER 2,5              1,80

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΡΑΓΚΑ          OVER 2,5              1,85

ΑΤΛΑΣ-ΠΟΥΕΜΠΛΑ       1              1,90

Παρασκήνια

Θέματα