Τετράδα στο 11,01

Νικολαΐδης 28/02/19 - 07:11

4,16 πλήρωσε η τριάδα της Τετάρτης, χάρη στην επιβεβαίωση του διπλού (1,54) στο Άουε-Κολωνία (0-1), του Over 2,5 (1,52) στο Άρσεναλ-Μπόρνμουθ (5-1) και του διπλού (1,78) στο Φέγενορτν-Άγιαξ (0-3). Τετράδα συνολικής απόδοσης 11,01 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Την Αλκμαάρ υποδέχεται σε νοκ-άουτ αναμέτρηση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας η Βίλεμ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από πέντε ημέρες στο πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1. Αυτό, ήταν το πρώτο τρίποντο της Βίλεμ μετά από τρεις απανωτές ήττες, με την ευάλωτη αμυντική γραμμή της γηπεδούχου ομάδας, να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Στον αντίποδα η Αλκμαάρ θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο το έργο της είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Στα θετικά, πως δέχθηκε μόλις δύο γκολ στα έξι πρόσφατα ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Αναμένεται να ανοίξει ο ρυθμός με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.
  • Επαναληπτικός στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπέτις με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα. Σε εξαιρετική κατάσταση η Βαλένθια η οποία τρέχει αήττητο σερί εννιά αγώνων, ενώ παράλληλα δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα πέντε πρόσφατα. Στον αντίποδα η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες μετά από αρνητικό σερί πέντε αγώνων, χάρη στο 2-0 επί της Βαγιαδολίδ. Ευάλωτη αμυντικά η ομάδα των φιλοξενούμενων, θα στηρίξω τον καλοπληρωμένο άσο.
  • Την Εστουδιάντες φιλοξενεί στο πλαίσιο του 1ου γύρου στο Κύπελλο Αργεντινής η Τίγκρε. Οι γηπεδούχοι τρέχουν αήττητο σερί τριών αγώνων και ποντάρουν στην πολύ καλή ψυχολογία τους, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στον αντίποδα η Εστουδιάντες διατηρεί ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία, ενώ έχει να παρουσιάσει και αήττητο σερί δέκα αγώνων στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής. Ματς με ιδιαιτερότητες, θα στραφώ στο χαμηλό σκορ και το Under 2,5.
  • To 1-0 της Παραγουάης δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Λιμπερτάδ ενόψει του σημερινού επαναληπτικού στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ. Οι Κολομβιανοί ποντάρουν στην «καυτή» έδρα τους και θα επιδιώξουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ με το οποίο θα μεταφέρουν το άγχος στην φιλοξενούμενη ομάδα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα εκτός γκολ προκειμένου να βάλουν δύσκολα στην Ατλέτικο και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, αναμένεται να ανοίξει ο ρυθμός με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΒΙΛΕΜ-ΑΛΚΜΑΑΡ           OVER 2,5              1,61

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΕΤΙΣ        1              1,75

ΤΙΓΚΡΕ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ  UNDER 2,5          1,70

ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ    OVER 2,5              2,30

 

 

Παρασκήνια

Θέματα