Τετράδα στο 7,09

Νικολαΐδης 11/03/19 - 09:25

10,97 αντλήσαμε την Κυριακή, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι 3/6 επιλογές μας, στο σύστημα που είχα προτείνει. Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχώρισα μια δυνατή τετράδα συνολικής απόδοσης 7,09.

  • Την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, συνέτριψαν με 4-0 την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, με την συγκεκριμένη νίκη, να τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην μαθηματική τους παραμονή στην κατηγορία. Στον αντίποδα η Αϊντραχτ δεν έπεισε απέναντι στην Ίντερ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1. Είχε προηγηθεί η σπουδαία ανατροπή και νίκη (3-2) επί της Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα. Αρκετά τα προβλήματα στους «αετούς», καθώς αμφίβολοι κρίνονται οι Ρέμπιτς, Τσάνλτερ, Τορό, Χασέμπε και Άμπραχαμ. Αμφότερες σκοράρουν, με αποτέλεσμα το Goal να αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
  • Με την αναμέτρηση της Μετς απέναντι στην Σοσό ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Εκπληκτικές εμφανίσεις από τους γηπεδούχους οι οποίοι τρέχουν αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών στις οποίες μάλιστα δέχθηκαν μόλις δύο γκολ. Με νίκη σήμερα η Μετς ξεφεύγει με έξι πόντους από την δεύτερη Μπρεστ. Στην αντίπερα όχθη η Σοσό επέστρεψε στις άσχημες εμφανίσεις με αποτέλεσμα να τρέχει αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών, όπου μάλιστα δεν κατάφερε να σκοράρει καμία φορά. Σε οριακό σημείο, καθώς απέχει τέσσερις πόντους από την παραμονή. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Ρόμα απέναντι στην Έμπολι ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Νέα εκκίνηση αναζητά η ομάδα της Ρώμης η οποία προ ημερών ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της. Προερχόμενη από δύο απανωτές ήττες (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ), θέλει σήμερα να επιστρέψει στα τρίποντα στην προσπάθεια της να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα. Στον αντίποδα η Έμπολι βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αναζητά επιστροφή στα τρίποντα, μετά από δυο αποτυχημένες σερί προσπάθειες. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Μπένφιλντ φιλοξενεί στο ματς με το οποίο πέφτει αυλαία στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής η Ντιφένσα. Οι γηπεδούχοι αναζητούν το τρίποντο, με το οποίο θα μειώσουν στον έναν την διαφορά που τους χωρίζει από την πρωτοπόρο Ρασίνγκ η οποία χθες, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Κολόν Σάντα Φε. Στην απέναντι μεριά η Μπάνφιλντ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Ατλέτικο Τουκουμάν, με αποτέλεσμα να χάσει και άλλο έδαφος στην προσπάθεια της να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.       GOAL    1,83

ΜΕΤΣ-ΣΟΣΟ        1              1,50

ΡΟΜΑ-ΕΜΠΟΛΙ               1              1,53

ΝΤΙΦΕΝΣΑ Χ.-ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ       1              1,69

Παρασκήνια

Θέματα