Τετράδα στο 7,18

Νικολαΐδης 25/02/19 - 07:44

Τετράδα συνολικής απόδοσης 7,18 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Χόφενχαϊμ υποδέχεται στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία. «Τρομερές» εμφανίσεις από τους «ταύρους» οι οποίοι βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης και διεκδικούν ένα από τα εισιτήρια που δίνουν την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα εξαιρετικά στατιστικά της Λειψίας, πως δέχθηκε γκολ σε μόλις ένα από τα πέντε τελευταία ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα μετρά μία μόλις ήττα στο 2019. Στον αντίποδα η Χόφενχαϊμ τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και βρίσκεται πάντα μέσα στο κόλπο διεκδίκησης των εισιτηρίων που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Εντυπωσιακά στατιστικά εκτός, όπου παραμένει αήττητη στα τελευταία οκτώ που έδωσε μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα, ενώ η τελευταία φορά που οι «χωριάτες» δεν σκόραραν σε εκτός έδρας τους στην Μπουντεσλίγκα, ήταν στην ήττα (2-0) από την Στουτγάρδη στις 5 Μαΐου 2018. Ο Νάγκελσμαν αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Λειψίας στο τέλος της σεζόν, ενώ στον πάγκο των «ταύρων» βρίσκεται ο επί σειρά ετών τεχνικός της Χόφενχαϊμ, Ραλφ Ράνγκνικ. Λογικά θα ανοίξει ο ρυθμός με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.
  • Την Νιορ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Λανς. Αήττητο σερί τριών αγωνιστικών για τα «λιοντάρια», τα οποία μάλιστα δεν δέχθηκαν γκολ στα συγκεκριμένα ματς. Στην αντίπερα όχθη η Νιορ αγνοεί την νίκη στις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Στην έδρα της Μπενφίκα δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Τσάβες. Οι «αετοί» μετά την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Γαλατάσαραϊ πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και πηγαίνουν με το ηθικό στα ύψη στον σημερινό αγώνα, αναζητώντας το τρίποντο με το οποίο θα μειώσουν και πάλι στον έναν από την Πόρτο. Στην άλλη μεριά η Τσάβες παρότι το προσπαθεί, δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Λογικά θα ανοίξει ο ρυθμός με το Over 2,5 να είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Χιρόνα απέναντι στην Σοσιεδάδ πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Επιστροφή στα τρίποντα για την Χιρόνα η οποία πήρε τεράστιας σημασίας διπλό (2-1) στο Μπερναμπέου απέναντι στην Ρεάλ, με αποτέλεσμα να ξεφύγει με τέσσερις από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Στην άλλη πλευρά η Σοσιεδάδ τρέχει αήττητο σερί εννιά αγώνων και πηγαίνει με το ηθικό στα ύψη, προκειμένου να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις της. Ομάδες που σκοράρουν, θα στραφώ στο καλοπληρωμένο Over 2,5.

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΛΕΙΨΙΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ    OVER 2,5              1,45

ΛΑΝΣ-ΝΙΟΡ        1              1,60

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΑΒΕΣ       OVER 2,5              1,44

ΧΙΡΟΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ         OVER 2,5              2,15       

Παρασκήνια

Θέματα