Τετράδα στο 7,31 και ειδικά για όλα τα γούστα

Νικολαΐδης 7/11/18 - 07:54

Μια δυνατή τετράδα η οποία συμπεριλαμβάνει δύο Over 2,5 και ένα Over 3,5 και έναν άσο ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παρακάτω έχω επιλέξει και ειδικά στοιχήματα τόσο σε ακριβές σκορ, όσο και παίκτες που θα σκοράρουν σε οποιοδήποτε σημείο.

  • Τον Άγιαξ φιλοξενεί στην Λισαβόνα στο δεύτερο ζευγάρι του 5ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπενφίκα. Οι «αετοί» θέλουν να εκδικηθούν τους Ολλανδούς για την ήττα (1-0) στο Άμστερνταμ, παίρνοντας το τρίποντο, το οποίο θα τους κρατήσει ζωντανούς στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Από την άλλη μεριά ο «Αίαντας», αναζητά ένα γκολ, με το οποίο θα αγχώσει τους γηπεδούχους, διότι ο ίδιος βολεύεται και με ισοπαλία. Ομάδες που σκοράρουν αμφότερες, θα στραφώ στο Over 2,5.
  • Την Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί στο «Μεστάγια» για τον 8ο όμιλο η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» θέλουν το τρίποντο προκειμένου να παραμείνουν ζωντανές στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ενώ σε παράλληλα θα πραγματοποιήσουν ένα τεράστιο βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης και της πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη, σε περίπτωση ήττας η Γιουνγκ Μπόις έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, θα πρέπει να κερδίσει τις Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους για να ελπίζει στην κατοχύρωση της 3ης θέσης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Στην έδρα Μπαγερν δοκιμάζει τις αντοχές της η ΑΕΚ στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης. Δεν υπάρχουν περιθώρια για την ομάδα του Κόβατς η οποία μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Φράιμπουργκ, αναζητά σήμερα ένα ξέσπασμα, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία της. Στην απέναντι πλευρά η ΑΕΚ δεν έπεισε στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει πως έχει ένα πολύ δύσκολο έργο σήμερα στο Μόναχο. Λογικά ο ρυθμός θα ανοίξει, με αποτέλεσμα να στηρίξω το Over 3,5.
  • Την Χόφενχαϊμ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 την 3η αγωνιστική σε έναν αγώνα όπου οι «χωριάτες» ήταν αυτοί που μπορούν να νιώθουν άτυχοι, καθώς αντί να επικρατήσουν εύκολα, έχασαν δύο πολύτιμους πόντους χάρη στα πολλά αμυντικά προβλήματα που παρουσίασαν. Ο νικητής του σημερινού αγώνα, αποκτά προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, καθώς με νίκη της Σίτι επί της Σαχτάρ στο άλλο ζευγάρι, δύσκολα οι «πολίτες» θα χάσουν το πρώτο εισιτήριο. Λογικά θα ανοίξει πάλι ο ρυθμός, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠ.             1              1,50

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΓΙΑΞ          OVER 2,5              1,71       

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΕΚ OVER 3,5              1,98

ΛΥΩΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ       OVER 2,5              1,44

 

ΕΙΔΙΚΑ

ΛΥΩΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ       2              3,43

 

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΛΥΩΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ       1-3          18,00

 

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΕΚ 5+-0       12,00    

ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΣ

ΛΥΩΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

ΖΟΕΛΙΝΤΟΝ       3,00

 

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΕΚ

ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ  2,10

Παρασκήνια

Θέματα