Τετράδα στο 7,80

Νικολαΐδης 6/07/20 - 09:56

Οι τρεις από τις τέσσερις επιλογές μας πέρασαν την Κυριακή, καθώς η Ιντερ δεν μας έκανε το χατίρι να βγάλει τον άσο, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) από την Μπολόνια. Νέα τετράδα συνολικής απόδοσης 7,80 ξεχώρισα σήμερα. 

 

  • Με την αναμέτρηση της Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον πέφτει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής στην Πρεμιερ Λιγκ. Ένας πόντος χωρίζει τις δύο ομάδες, με τα «σπιρούνια» να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί όσον αφορά την διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, καθώς βρίσκονται επτά πόντους πίσω από την 6η Γουλβς. Στον αντίποδα η Έβερτον τρέχει αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, ωστόσο μοιάζει απίθανο να προλάβει το «τρένο» της Ευρώπης. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Επαναληπτικός στα μπαράζ παραμονής της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Χέιντενχαϊμ και Βέρντερ με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν παθητικό ρόλο στο πρώτο ματς, όπου και τελικά κατάφεραν να πάρουν βολικό αποτέλεσμα και ποντάρουν σήμερα στην έδρα, προκειμένου να πάρουν την νίκη η οποία θα τους οδηγήσει στα μεγάλα «σαλόνια». Από την άλλη η Βέρντερ παίζει τον αγώνα της χρονιάς και σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να ηττηθεί. Πιο έμπειρο το σύνολο του Κόνφελντ, θα επιδιώξει να κερδίσει προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες. Το Over 1,5 είναι η επιλογή μου. 
  • Την Χέλσινγκμποργκ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας η Τζουργκάρντεν. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν με την εικόνα τους στις πέντε πρώτες αγωνιστικές όπου πήραν μόλις έξι πόντους. Στην αντίπερα όχθη η Χέλσινγκμποργκ μέτρα μόλις έναν πόντο και πραγματοποιεί ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας της, βυθισμένη στα πολλά οικονομικά της προβλήματα. Το Over 2,5 αξίζει, το ρίσκο. 
  • Την Μπεσίκτας υποδέχεται για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας η Καϊσερίσπορ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νικηφόρο σερί δύο αγώνων με αποτέλεσμα να μειώσουν στον πόντο την διαφορά από τις θέσεις της παραμονής. Στον αντίποδα η Μπεσίκτας σε περίπτωση νίκης, θα βρεθεί έναν πόντο πάνω από την Γαλατάσαραϊ και θα αποκτήσει προβάδισμα για την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυξάνοντας το νικηφόρο σερί της σε τρεις αγώνες. Ομάδες που σκοράρουν με ιδιαίτερη ευκολία. Θα στραφώ στο Over 2,5. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ     1    2,05

ΧΕΪΝΤΕΝΧΑΙΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.     OVER 1,5    1,40

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ    OVER 2,5    1,70

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ    OVER 2,5    1,60

Παρασκήνια

Θέματα