Τετράδα συνολικής απόδοσης 13,23

Νικολαΐδης 29/01/23 - 08:12

Τετράδα η οποία απαρτίζεται από δύο άσους, ένα Over 2,5 και ένα διπλό συνολικής απόδοσης 13,23 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Σάλκε και Κολωνία κοντράρονται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Νέα κακή εμφάνιση και εντός έδρας συντριβή για την Σάλκε η οποία ηττήθηκε με 6-1 από την Λειψία. Πολλά τα αμυντικά κενά και τα προβλήματα στην ανάπτυξη για την ομάδα του Γκελζενκίρχεν η οποία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές όπου ηττήθηκε, δέχθηκε συνολικά έντεκα γκολ πετυχαίνοντας μόλις ένα. Αποτέλεσμα αυτού, να κολλήσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την μεριά της η Κολωνία παρουσιάζεται ιδιαίτερα σοβαρή και διαβασμένη μέσα στο 2023. Επιβλητική νίκη (7-1) στην Βρέμη επί της Βέρντερ και ισοπαλία (1-1) στο Μόναχο απέναντι στην πρωτοπόρο Μπαγερν, αποδεικνύουν περίτρανα πως οι “τράγοι” απέκτησαν ηθικό σκαρφαλώνοντας στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Δεν πείθει η Σάλκε, θα ρισκάρω στο διπλό.

Την Ρόμα φιλοξενεί σε ένα από τα σπουδαιότερα ματς της 20ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Νάπολι. Έπεσε θύμα έκπληξης στο Κύπελλο, όπου ηττήθηκε με 5-4 από την Κρεμονέζε (2-2 κανονική διάρκεια), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας. Στο πρωτάθλημα παρουσιάζοντας βελτιωμένο πρόσωπο η Νάπολι επικράτησε με 2-0 της Σαλερνιτάνα και έδωσε συνέχεια στην πορεία πρωταθλητισμού, φτάνοντας τους 50 βαθμούς, 12 περισσότερους από την δεύτερη Μίλαν. Από την μεριά της η Ρόμα πανηγύρισε την νίκη (2-0) στην Σπετσιά και αύξησε το αήττητο σερί της σε επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο διάστημα αυτό, οι Ρωμαίοι, δέχθηκαν μόλις τέσσερα γκολ με την άμυνα τους να στέκεται “τοίχος” στις ορέξεις των αντιπάλων της. Με αυτοπεποίθηση η Νάπολι, με ψυχολογία η Ρόμα. Αμφίρροπη αναμέτρηση με την έδρα ωστόσο να με ωθεί στον άσο.

Την Τουλούζ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Σαμπιονά το Στρασβούργο. Τεράστια εμφάνιση και σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λυών (2-1) για το Στρασβούργο το οποίο αύξησε το αήττητο σερί του σε δύο αγωνιστικές και ανάσανε βαθμολογικά, καθώς βρέθηκε στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κανένας καθησυχασμός για την γηπεδούχο του σημερινού αγώνα, καθώς ισοβαθμεί με Μπρεστ και Αζαξιό, ενώ βρίσκεται μόλις δύο πόντους μπροστά από την Οσερ. Από την πλευρά της η Τουλούζ παρουσιάζει μεγαλύτερη σοβαρότητα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη 2-0 επί της Αζαξιό στο Κύπελλο και η ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Μπρεστ στο πρωτάθλημα, αύξησε το αήττητο σερί της σε πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ομάδες με βαθμολογικό κίνητρο με το Στρασβούργο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας βελτιώσει την εικόνα της, την ώρα που η Τουλούζ έχει “χτίσει” αήττητο σερί πέντε αγώνων. Παράδοση στο Οver 2,5 καθώς το συγκεκριμένο σημείο έχει κάνει την εμφάνιση του στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες μεταξύ των δύο αντιπάλων, οδηγώντας με στην πάλι εκεί.

Λάτσιο και Φιορεντίνα κοντράρονται στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Πειστική εμφάνιση και επιβλητική νίκη (4-0) κόντρα στην Μίλαν για την Λάτσιο με την οποία οι “λατσιάλι” βρέθηκαν στο -1 από τους “ροσονέρι” οι οποίοι ωστόσο έχουν και ένα ματς λιγότερο. Με ψυχολογία η παρέα του Ιμόμπιλε η οποία δείχνει αναγεννημένη το 2023 τρέχοντας αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μετά την ήττα (2-1) από την Λέτσε. Στον αντίποδα η Φιορεντίνα μετά την ήττα (2-0) από την Ρόμα, ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Τορίνο και απέδειξε πως περνά αγωνιστική κρίση. Έχοντας αποκτήσει αυτοπεποίθηση η Λάτσιο, με οδηγεί στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΑΛΚΕ-ΚΟΛΩΝΙΑ 2 2,00

ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ 1 1,75

ΛΑΤΣΙΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 2,10

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΤΟΥΛΟΥΖ OVER 2,5 1,80

Παρασκήνια

Θέματα