Τετράδα «φωτιά» με απόδοση 27,24

Νικολαΐδης 15/05/22 - 02:01

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από τρεις άσους και ένα «Χ» συνολικής απόδοσης 27,24 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Σοσιεδαδ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής στη Πριμέρα Ντιβιζιόν η Βιγιαρεαλ. Επιστροφή στις νίκες με το εντυπωσιακό 5-1 στην έδρα της Λεβάντε για τη Βιγιαρεαλ η οποία μείωσε στο – 3 από την 6η θέση η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ακολουθεί η αποστολή στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα τη τελευταία αγωνιστική. Στον αντίποδα η Σοσιεδαδ επέστρεψε και αυτή στα τρίποντα μετά από τέσσερις ανεπιτυχής προσπάθειες, επικρατώντας με 3-0 της Καντιθ. Την τελευταία αγωνιστική, φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θέλει σήμερα νίκη ή ισοπαλία, προκειμένου πάρει την 6η θέση, την ώρα που η Βιγιαρεαλ αναζητά μόνο νίκη, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, εφόσον υπάρξει ισοβαθμία στο τέλος της σεζόν. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Την Κουϊάμπα υποδέχεται για την 6η αγωνιστική του Μπραζιλειραο η Σαο Πάολο. Σοβαρή και αλάνθαστη, επικράτησε με 2-0 της Ζουβεντουδε για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας. Είχε προηγηθεί ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Φορταλεζα για τη 5η αγωνιστική, με την Σάο Πάολο να αυξάνει το αήττητο σερί της σε επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη η Κουϊάμπα έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία και την ήττα (4-2) στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό, ήταν το 5ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις όπου η Κουϊάμπα μένει μακριά από τα τρίποντα. Δύσκολη αποστολή σήμερα, με τον άσο να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Αβαι και Ζουβεντουδε κοντράρονται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Μπραζιλειραο. Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Αβαι η οποία μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, καταφέρνει και βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα πόντους. «Τρομερά» εντός έδρας στατιστικά, καθώς μέτρα το απόλυτο στα τρία εντός έδρας της στο πρωτάθλημα, ενώ διατηρεί αήττητο εντός έδρας στον συγκεκριμένο θεσμό, για πέντε σερί αγώνες. Στον αντίποδα η Ζουβεντουδε μετά την ήττα (2-0) στον επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου στο Κύπελλο Βραζιλίας (πρώτος αγώνας 2-2) από την Σαο Πάολο, έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού. Πολύ κακή εικόνα, καθώς αγνοεί τη νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχοντας δεχθεί γκολ και στα πέντε, ματς. Πιο σοβαρή και σταθερή η Αβαι, θα σταθώ στον άσο.

Την Αμερικα Μινέιρο φιλοξενεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Μπραζιλειραο η Κοριτίμπα. Κακή εμφάνιση και ήττα (3-0) από τη Σάντος στον επαναληπτικό του 3ου γύρου στο Κύπελλο Βραζιλίας (πρώτο ματς νίκη 1-0) για την Κοριτίμπα. Είχε προηγηθεί, εκτός έδρας ήττα (2-1) στην έδρα της Αβαι με την οποία μπήκε τέλος σε αήττητο σερί δύο αγωνιστικών. Από την άλλη πλευρά η Αμερικα Μινέιρο επικράτησε με 2-0 της Μασειο και σε συνδυασμό με τη νίκη 3-0 και στο πρώτο ματς, πήρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από δύο τεράστιες εμφανίσεις και τρίποντα με 1-0 εντός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε και με 2-1 στην έδρα της μισητής αντιπάλου, Ατλέτικο Μινέιρο. Προερχόμενη από δύσκολο πρόγραμμα και με πολλά λεπτά αγωνιστικής δράσης στα πόδια λόγω και της συμμετοχής στο Κόπα Λιμπερταδόρες, θεωρώ, πως η Αμερικα Μινέιρο θα έχει δύσκολο έργο στη Κοριτίμπα. Αμφίρροπη μάχη ωστόσο, θα πάω στη μοιρασιά και το «Χ».

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1 2,20
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΚΟΥΙΑΜΠΑ 1 1,50
ΑΒΑΙ-ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ 1 2,45
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΑΜΕΡΙΚΑ Μ. Χ 3,37

Παρασκήνια

Θέματα