Τετράδα «φωτιά» στο 20,88

Νικολαΐδης 29/01/20 - 06:19

«Μπαρουτοκαπνισμένη» τετράδα απόδοσης 20,88 την οποία θα επιλέξω σε σύστημα 3/4 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Τον Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται στον μεταξύ τους επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Κύπρου το ΑΠΟΕΛ. Σε δύσκολη θέση η γηπεδούχος ομάδα καθώς πρέπει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0). Πιο ποιοτική ομάδα το ΑΠΟΕΛ, την ώρα που η ομάδα της Λεμεσού ποντάρει στην καλή αμυντική διάταξη του προσπαθώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο και θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφήνοντας έξω το μεγάλο φαβορί. Περιμένω πως θα έχει δύσκολο έργο το ΑΠΟΕΛ, το οποίο ωστόσο διαθέτει μεγάλη ποιότητα με αποτέλεσμα να στραφώ στο «Χ» του ημιχρόνου και τον άσο της επανάληψης.
  • Την Χέιντενχαϊμ υποδέχεται στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της δεύτερης κατηγορίας του Γερμανικού πρωταθλήματος η Στουτγάρδη. Το πρώτο επίσημο ματς με τον Ματεράτσο στην τεχνική ηγεσία των «Σουηβών» οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας τους προκειμένου μπουν με το «δεξί» στο νέο έτος. Στην απέναντι πλευρά η Χέιντενχαϊμ έτρεξε αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών με αποτέλεσμα να βρεθεί έναν πόντο μακριά από την σημερινή αντίπαλο της και την 3η θέση. Δύσκολη η σημερινή αποστολή της, θα στραφώ στον άσο.
  • Την Λίβερπουλ υποδέχεται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ. Μία μόλις νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για τα «σφυριά» τα οποία βρίσκονται με την πλάτη στον «τοίχο» καθώς με 23 πόντους ισοβαθμούν μαζί με Γουότφορντ και Μπόρνμουθ στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Από την άλλη οι «κόκκινοι» του Κλοπ μετά το «στραπάτσο» και το 2-2 απέναντι στην Σριούσμπερι στο Κύπελλο, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες αυξάνοντας το αήττητο σερί τους μέσα στην σεζόν, όσο και την διαφορά τους από την δεύτερη της κατάταξης Σίτι, από 15 σε 18 πόντους. Λογικά θα πάμε σε ματς με γρήγορο ρυθμό και πλούσιο θέαμα, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.
  • Στην έδρα της Λεονέσα φιλοξενείται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ισπανίας η Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι παρότι αγωνίζονται στην 3η κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος, κατάφεραν και πέταξαν εκτός συνέχειας την Ατλέτικο Μαδρίτης την οποία κέρδισαν με 2-1 στην παράταση (κανονική διάρκεια 1-1). Στον αντίποδα η Βαλένθια δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την πρόκριση της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας με το 1-0 επί της Λογρόνιες, πήρε τεράστια νίκη (2-0) στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.    Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    5,10

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΧΕΪΝΤΕΝΧΑΪΜ      1              1,60

ΛΕΟΝΕΣΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ     2              1,60

ΓΟΥΕΣΤ Χ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  OVER 2,5              1,60

 

Παρασκήνια

Θέματα