Το αμυντικό δόγμα του Μιλόγεβιτς

Southern 3/10/18 - 16:16

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ήταν κανένας άμπαλος αμυντικός, για τη θέση που έπαιζε (λίμπερο) ήξερε πολλή μπάλα, γι’ αυτό και ορισμένοι προπονητές του τον έβαζαν αμυντικό χαφ, επειδή γνώριζε καλά να κάνει παιχνίδι από πίσω και να μοιράζει ασίστ στον κενό χώρο.

Την αμυντική φιλοσοφία που είχε σαν ποδοσφαιριστής την μετέφερε στο… μέλλον, τελειοποιώντας την στην προπονητική του καριέρα. Ασφυκτικά διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα στο μισό γήπεδο ώστε να μην μείνει ούτε… σπιθαμή άδειου χώρου, αυτή είναι η στρατηγική του και στον Ερυθρό Αστέρα. Ειδικά στις διεθνείς διοργανώσεις και απέναντι σε ανώτερους ποιοτικά αντιπάλους, οι παίκτες του Αστέρα μαρκάρουν σαν… σκυλιά και είναι βέβαιο πως το ίδιο θα πράξουν και απόψε στο Παρίσι. Πριν από δύο εβδομάδες, στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ οι πρωταθλητές Σερβίας δεν δίστασαν να παίξουν φουλ άμυνα μέσα στο «Μαρακανά» προκειμένου να κρατήσουν τη Νάπολι στο 0-0, λέτε να… κωλώσουν να κάνουν το ίδιο κόντρα στην Παρί;

Με δεδομένο το ότι οι Σέρβοι δεν υπάρχει περίπτωση να… ξεμυτίσουν από την περιοχή τους ακόμα κι αν δεχθούν γκολ νωρίς η τιμή του Under 2,5 φαντάζει πραγματική εξωπραγματική στα μάτια μας και ποντάρουμε… αβλεπί  σε απόδοση 3,80.

Το βράδυ στην Αγγλία θα γυρίσουμε… ανάποδα το διακόπτη, επιλέγοντας το Over 2,5 στην αναμέτρηση Μπλάκμπερν – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αμφότερες ικανότατες επιθετικά και με μεγάλα σκορ στα περισσότερα φετινά τους παιχνίδια, είναι απορίας άξιον πως το ενδεχόμενο να μπουν συνολικά τρία ή περισσότερα γκολ προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (2,00).

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (3/10)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (19.55)              Under   3,80

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. (21.45)            Over 2,5               2,00

Παρασκήνια

Θέματα