Το… αντίο της Μπουντεσλίγκα φέρνει χρήμα

Νικολαΐδης 12/05/18 - 09:16

Ολοκληρώνεται σήμερα η σεζόν στην Μπουντεσλίγκα όπου το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στο Σίνσχαϊμ εκεί όπου η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Ντόρτμουντ σε ένα ματς το οποίο κρίνει δύο εισιτήρια για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Την Γκλάντμπαχ φιλοξενεί στην τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα το Αμβούργο. Σε πολύ δύσκολη θέση οι… δεινόσαυροι οι οποίοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο περιμένοντας παράλληλα… δώρο την ίδια ώρα από την Κολωνία η οποία φιλοξενείται από την Βόλφσμπουργκ, προκειμένου να πιάσουν στην 16η θέση τους… λύκους. Από την απέναντι πλευρά η Γκλάντμπαχ θέλει το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες της Λειψίας, Αϊντραχτ, ώστε να πάρει το εισιτήριο της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ. Παράδοση η οποία βγάζει άσο, θα την ακολουθήσω.

*Την Άουγκσμπουργκ υποδέχεται η Φράιμπουργκ στην τελευταία αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι με νίκη παραμένουν και μαθηματικά στην μεγάλη κατηγορία, διότι δεν τους ενδιαφέρει το τι θα έχει κάνει η Βόλφσμπουργκ στην αναμέτρηση απέναντι στην Κολωνία. Από την απέναντι πλευρά η Άουγκσμπουργκ δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς με τον Μπάουμ να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

*Δύσκολη δοκιμασία για την Σταρ η οποία υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπράν. Οι γηπεδούχοι έχουν απογοητεύσει με την εικόνα τους στα πρώτα ματς της σεζόν με αποτέλεσμα να έχουν κολλήσει στον πάτο της κατάταξης του πρωταθλήματος Νορβηγίας. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν με αποτέλεσμα να οδηγούν την κούρσα του τίτλου. Με ψυχολογία στα ύψη η Μπραν, θα στραφώ στο καλοπληρωμένο διπλό.

*Την Σεντ Ετιέν υποδέχεται στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του Σαμπιονά η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι αναζητούν το τρίποντο προκειμένου να παραμείνουν το φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο το οποίο οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την νέα σεζόν. Από την άλλη μεριά οι… στεφανουά παρότι ανέβασαν στροφές στα τελευταία, δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, με αποτέλεσμα ο άσος να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

*Απέναντι στην Μινεσότα δοκιμάζει τις αντοχές του το Σαν Χοσέ. Οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, καταφέρνουν φέτος και εντυπωσιάζουν, διότι βρίσκονται σταθερά στην πρώτη εξάδα της κατάταξης στο ξεκίνημα της σεζόν. Από την αντίθετη πλευρά η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απογοητεύσει του πάντες, διότι έχει ξεμείνει στον πάτο της κατάταξης μετρώντας πέντε πόντους σε οκτώ αγώνες. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την Ταγιέρες φιλοξενεί στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής η Ολίμπο. Αποχαιρέτησε τα μεγάλα… σαλόνια με το μέλλον της να παρουσιάζεται αβέβαιο με τα πολλά οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν να μην την αφήνουν να… αγιάσει την Ολίμπο. Από την απέναντι πλευρά η Ταγιέρες θέλει να κλείσει με νίκη την σεζόν, διότι σε περίπτωση απώλειας των Ρασίνγκ, Ιντεπεντιέντε και Ουρακάν, μπορεί να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης με αποτέλεσμα να συμμετέχει στο Λιμπερταδόρες. Το διπλό από το ημίχρονο αξίζει το ρίσκο.

Η ΕΞΑΔΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ         1              2,28

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ         1              1,96

ΣΤΑΡΤ-ΜΠΡΑΝ 2              1,86

ΜΟΝΑΚΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ   1              1,63

ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ    1              2,07

ΟΛΙΜΠΟ-ΤΑΓΙΕΡΕΣ         2/2 ΗΜ.-ΤΕΛ.     2,23

Παρασκήνια

Θέματα