Το Βαυαρικό… άρμα

Νικολαΐδης 12/01/18 - 10:04

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από αποχή 30 ημερών για την Μπουντεσλίγκα, με την αναμέτρηση Λεβερκούζεν-Μπάγερν να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων, ανοίγοντας παράλληλα την αυλαία του δεύτερου γύρου στην Γερμανία.

Λεβερκούζεν: Δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην σεζόν, ωστόσο η συνέχεια ήταν εντελώς αντίθεση, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές.

Αήττητη στα οκτώ εντός έδρας που έδωσε φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα η Λεβερκούζεν τρέχει αήττητο σερί 15 αγώνων σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ποντάρει πολλά στο ταλέντο της, με τους Μπέιλι, Μπράντ, Χάβερτς και Μπελαράμπι να έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χέρλιχ δεν έχει να αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα, ενώ επιστρέφει και ο αμυντικός Βέντελ ο οποίος απουσίαζε στα τελευταία.

 

Μπάγερν: Η φυγή του Κάρλο Αντσελότι και η επιστροφή του Χάινκες στο… τιμόνι της Μπάγερν, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τους Βαυαρούς να ξεφεύγουν στην μάχη του τίτλου, δείχνοντας πως για ακόμα μία χρονιά, δύσκολα θα χαθεί ο τίτλος.

Δεν έχει βρει ακόμα πλήρως τα πατήματα της η ομάδα του Μονάχου, με αποτέλεσμα στα εκτός να δυσκολεύεται, κάτι που φάνηκε στις δύο τελευταίες εξόδους της, όπου επικράτησε με 1-0 των Στουτγάρδη και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ενίσχυση με την απόκτηση του Σάντρο Βάγκνερ, ο οποίος ήρθε από την Χόφενχαϊμ προκειμένου να δώσει ανάσες στον Λεβαντόφσκι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χάινκες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χούμελς, Λεβαντόφσκι, Τιάγκο και Νόιερ, ενώ στην αποστολή συμμετέχει κανονικά ο Ρόμπεν, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

 

*Την Λανς φιλοξενεί στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, η Νιμ.

Ξεκούρασε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μποζόκ στην εκτός έδρας ήττα Κυπέλλου απέναντι στην Σεντ Ετιέν η γηπεδούχος ομάδα, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Στην απέναντι πλευρά, η Λανς μπήκε νωθρή στον αγώνα απέναντι στην Μπουλόν για το Κύπελλο, με αποτέλεσμα να μείνει στο 2-2.

Στα αγωνιστικά, εκτός μένει το αστέρι της ομάδας Μπελεγκάρντ, ενώ παράλληλα αδειάζει το πολυάριθμο ρόστερ, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη διαχείριση.

Περιμένω ανοικτό ματς, με το Over 2,5 να αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

 

 

*Μαάστριχτ και Τέλσταρ κοντράρονται στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Ξεκίνησε δυναμικά την προσπάθεια της, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την γηπεδούχο ομάδα.

Ενισχύθηκε με τους Μάρες και Μουσταφά η Μαάστριχτ, ενώ εκτός αποστολής σήμερα μένουν οι Ίπελ, Κόολχοφ και Ογκουτζίμι. Μέσα μετά από καιρό, ο Γιάνσενς.

Στην άλλη πλευρά, η Τέλσταρ είναι μία από τις ομάδες οι οποίες έχουν εντυπωσιάσει έως τώρα με το ποδόσφαιρο τους.

Αποτέλεσμα αυτού, να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στα πλέι-οφ ανόδου.

Στο αγωνιστικό, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ροντρίγκες, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια νέα προσθήκη.

Λογικά θα πάμε σε ανοικτό ματς, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

 

* Με την αναμέτρηση Στρασβούργο-Γκινγκάμπ ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής του Σαμπιονά.

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα σε εντός έδρας ματς για την γηπεδούχο ομάδα η οποία με την νίκη επί της Ντιζόν, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Αήττητο από τον Οκτώβριο και μετά στα εντός έδρας, όπου έχει ηττηθεί μόνον από την Παρί Σεν Ζερμέν, το Στρασβούργο.

Στον αντίποδα, η Γκινγκάμπ έρχεται από αήττητο σερί πέντε αγώνων, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πείσει με την εικόνα της.

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών, με τους δύο βασικούς μπακ, Ικόκο και Περέιρα να μένουν εκτός, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντιντό, Καμαρά και Νμπαγκοτό, ο οποίος αποκτήθηκε τώρα.

Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ-ΤΕΛΣΤΑΡ    OVER 2,5              1,66

ΝΙΜ-ΛΑΝΣ          OVER 2,5              1,83

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ        1              2,30

 

Οι επιλογές μου

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ            2              1,96

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ            OVER 2,5              1,55

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ            1-2          10,00

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ            2-3          21,00

Παρασκήνια

Θέματα