Το… εξπρές της Χιλής!

Southern 20/05/18 - 12:03

Χθες πολύ απλά δεν μας ήθελε με το Ουτρέχτη – Φίτεσε να μένει στο 1-2 από το 47ο λεπτό και την Μπορντό την ίδια ώρα να κάνει… πάρτι στην έδρα της Μετς όπου νίκησε με 4 γκολ διαφορά.

Σήμερα θα ξεκινήσουμε από τα πλέι οφ ανόδου της Ρωσίας, με τα οποία πέφτει η αυλαία της φετινής σεζόν στη διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ. Η Γενισέι μετά την άνετη επικράτησή της επί της Ανζί με 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι θα πρέπει να αυτοκτονήσει… αρκετές φορές απόψε για να χάσει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

Πάντως οι γηπεδούχοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για το θαύμα και θα παίξουν φουλ επιθετικά για τη μεγάλη ανατροπή. Αναμένουμε ματς με γκολ, ίσως και περισσότερα από τρία αλλά μετά από αυτό που πάθαμε χθες θα αρκεστούμε στο Over 2,5 που βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 1,85.

Στο ντέρμπι κορυφής της Χιλής που ξεκινά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα θα ποντάρουμε στον «άσο» της Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν, που τρέχει σερί 9 συνεχόμενων νικών και με νέο τρίποντο πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας την πρωτοπόρο Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, την οποία υποδέχεται απόψε.

Το πιο εντυπωσιακό για τη… σταχτοπούτα της Χιλής είναι ότι αρκετοί παίκτες της είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από τον 31χρονο (!) προπονητή της, Φρανσίσκο Μποζάν, τον αντίστοιχο… Νάγκελσμαν της Νότιας Αμερικής, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους τεχνικούς σε ολόκληρη την αμερικάνικη ήπειρο. Ο Μποζάν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία το Νοέμβριο του 2016, οδηγώντας την ομάδα του στο Κόπα Λιμπερταδόρες για πρώτη φορά στην ιστορία της και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος έχει μοναδική ευκαιρία να γράψει μαζί της ιστορία, κατακτώντας τον τίτλο. Ο «άσος» παρουσιάζει ελαφρά πτώση αλλά στο 2,45 σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (20/5)

ΑΝΖΙ – ΓΕΝΙΣΕΪ (21.00)      Over 2,5          1,85

ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ (00.30)         1          2,45

Παρασκήνια

Θέματα