Το φαβορί και οι έδρες

Νικολαΐδης 20/04/18 - 09:11

6,21 πλήρωσε η χθεσινή τριάδα με το διπλό της Τσέλσι, το Over 2,5 στο Μίντιλαντ-Μπρόντμπι και τον άσο της Λεβάντε να μας επιβεβαιώνουν. Το ζευγάρι Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο ενδιαφέροντα ματς πραγματοποιούνται και στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπως και στο Μεξικό.

*Την Νιμ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στην Β’ Γαλλίας, η Μπουργκ. Οι γηπεδούχοι καταφέρνουν να βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς ωστόσο να έχουν… κλειδώσει την παραμονή τους. Το αρνητικό σερί των τεσσάρων αγωνιστικών μάλιστα, τους κράτησε στους +3 από την 18η θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Από την άλλη, η Νιμ είδε την Σοσό να βάζει τέλος στο νικηφόρο σερί των έξι αγωνιστικών, ενώ παράλληλα σταμάτησε και το αήττητο σερί της, των οκτώ αγωνιστικών. Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει σήμερα το τρίποντο προκειμένου να μην την περάσει με δική της νίκη, η Αζαξιό που βρίσκεται στο -1. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

*Με την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ απέναντι στην Βόλφσμπουργκ ανοίγει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Τα… πουλάρια έρχονται από την συντριβή με 5-1 στο Μόναχο από την Μπάγερν. Ωστόσο, το θετικό είναι πως οι ελπίδες τους για διεκδίκηση της συμμετοχής στην Ευρώπη, παραμένουν ζωντανές, με την νίκη να κρίνεται επιτακτική. Στα θετικά, κρίνεται η επιστροφή του Στίντλ ο οποίος απουσίασε από την αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν, λόγω καρτών. Στον αντίποδα, η Βόλφσμπουργκ παραμένει σε δύσκολη θέση, μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα του πρωταθλήματος. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Μία αγωνιστική πριν το πέσιμο της αυλαίας στο Μεξικό η Άτλας φιλοξενεί την Γουαδαλαχάρα. Αναπτερωμένο ηθικό στους γηπεδούχους οι οποίοι τρέχουν αήττητο σερί τριών αγωνιστικών με το οποίο μείωσαν στον έναν πόντο την διαφορά από την σημερινή αντίπαλο τους. Από την άλλη, η Γουαδαλαχάρα έχει μπροστά της τον επαναληπτικό του τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής, ενώ προέρχεται από το πρώτο ματς αυτού απέναντι στο Τορόντο (κέρδισε 2-1), με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί σήμερα ροτέισον προκειμένου να προφυλάξει τα ατού της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Η ΤΡΙΑΔΑ                                             

ΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΙΜ                                  2            1,59

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ            1              1,90

ΑΤΛΑΣ-ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ              1              2,14

Παρασκήνια

Θέματα