Το rotation μας δείχνει το δρόμο…

Southern 9/05/18 - 13:12

Η ειδησεογραφία παίζει το σημαντικότερο ρόλο στο στοίχημα, καθώς μόνο μέσα από αυτήν μπορεί να διαπιστώσει κανείς πόσο ενδιαφέρεται μία ομάδα για τον αγώνα που έχει μπροστά της κι απόψε θα παίξουμε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σέρο Πορτένιο οι οποίες θα εμφανιστούν στο γήπεδο με εναλλακτικές ενδεκάδες.

Στην Ισπανία η σεζόν έχει τελειώσει για τη «βασίλισσα» που έμεινε χωρίς εγχώριο τίτλο φέτος και στρέφεται πλέον στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για να σώσει μία κατά τα άλλα μέτρια χρονιά.

Ο Ζιντάν το είπε ευθέως, τα τρία τελευταία ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μικρή σημασία έχουν για τους Μαδριλένους και το αποδεικνύει στην πράξη καθώς απόψε στη Σεβίλλη θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος. Αυτοσκοπός η 7η θέση και το τελευταίο εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ για τους Σεβιγιάννους που επέστρεψαν στις νίκες στο ντεμπούτο του Καπαρός στον πάγκο τους και θέλουν να δώσουν συνέχεια, καθώς υπολείπονται ένα βαθμό της Χετάφε. Εννοείται πως οι φανέλες της Ρεάλ δίνουν από μόνες τους έξτρα κίνητρο στους γηπεδούχους που θα κυνηγήσουν με… λύσσα το τρίποντο. Η τιμή του «άσου» υποχώρησε αρκετά αλλά ακόμα και στο 2,42 κρίνεται ικανοποιητική, με δεδομένο το ευρύ rotation των «μερένχες».

Στην Παραγουάη η Σέρο Πορτένιο έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την πρόκριση στους «16». Κρισιμότατα τα δύο τελευταία ματς του 1ου γκρουπ του αντίστοιχου Τσάμπιονς Λιγκ της Νότιας Αμερικής στις 16 και στις 24 του μήνα, ο Αργεντίνος προπονητής της Λουίς Σουμπελδία αναμένεται να προφυλάξει αρκετούς βασικούς στα επόμεναι παιχνίδια του εγχώριου πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το αποψινό με την Ντεπορτίβο Καπιατά εκτός έδρας. Αξιόπιστοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι, θα ποντάρουμε στη νίκη τους κόντρα στις «ρεζέρβες» της Σέρο Πορτένιο, την οποία βρίσκουμε στο 2,53 κατά μέσο όρο στις εταιρίες στοιχημάτων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (9/5)

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ      1          2,42

ΝΤΕΠ. ΚΑΠΙΑΤΑ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ     1          2,53

Παρασκήνια

Θέματα