Τρία αμφίσκορα σε προκλητικές αποδόσεις

Southern 11/07/18 - 14:38

Γεμίζει το κουπόνι με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, ενώ υπάρχει και ο δεύτερος ημιτελικός του Μουντιάλ απόψε κι εμείς θα ποντάρουμε σε τρία αμφίσκορα που βρίσκουμε σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Στο Κύπελλο Λευκορωσίας η Ενερτζέτικ BDU που πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία με μία μόλις ήττα σε 13 ματς υποδέχεται στην έδρα… φρούριο που διαθέτει την πρωτοπόρο της μεγάλης κατηγορίας Μπάτε Μπορίσοφ. Με άγνοια κινδύνου θα παίξουν οι γηπεδούχοι που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και το G/G στο 1,80 μας αρέσει πολύ.

Αγγλία και Κροατία συγκρούονται σε έναν πολύ αμφίρροπο ημιτελικό και στοιχηματικά δύσκολα βγαίνει άκρη. Οι Εγγλέζοι έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στα γήπεδα της Ρωσίας, δεν χάνουν εύκολα οι Κροάτες που είναι ικανοί να βρουν ένα γκολ, όπως φυσικά και οι Άγγλοι. Στο προκλητικό 2,10 το G/G.

Η φετινή Μόλντε στηρίζει πολλά στην επιθετική της δύναμη, καθώς αμυντικά δεν είναι και τόσο αξιόπιστη. Δεν θα παραδοθεί αμαχητί η Γκλέναβον που θα κυνηγήσει το γκολ και το G/G στο 2.32 χτυπάει στο μάτι.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (11/8)

ΕΝΕΡΤΖΕΤΙΚ BDU – ΜΠΑΤΕ (16.00)           G/G       1,80

ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (21.00)            G/G       2,10

ΓΚΛΕΝΑΒΟΝ – ΜΟΛΝΤΕ (21.45)                G/G       2,32

Παρασκήνια

Θέματα