Τρία διπλά και ένα over 2,5 με απόδοση 15,67

Bet_John 26/02/20 - 08:23

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 15,67…

* Για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι μετά το εντός έδρας 2-2  με την Θέλτα, ηττήθηκαν 1-0 εκτός από την Λεβάντε το περασμένο Σάββατο και έπεσαν από την κορυφή, ενώ τραυματίστηκε και ο Εντέν Αζάρ που χάνει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου. Οι «πολίτες» έρχονται από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ, ενώ μετά την τιμωρία τους από την UEFA και το διετή αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα παρουσιαστούν πεισμωμένοι. Το διπλό της Σίτι στο 2,37 αξίζει το ρίσκο.

* Για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λιόν φιλοξενεί την Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία τους ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην Serie A. Η Γιουβέντους είναι ανώτερη και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,99.

* Για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, η Μπράγκα υποδέχεται την Ρέιντζερς από την οποία ηττήθηκε 3-2 στο πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι over στα οκτώ τελευταία τους ματς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στη Σκωτία. Εύκολα μπορεί να ανοίξει το ματς και να περάσει το over 2,5 στο 1,91.

* Στη Β’ Σκωτίας, η Μπρέχιν φιλοξενεί την Κουίνς Παρκ. Οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους, με πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Κουίνς Παρκ έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,74.

Παρασκήνια

Θέματα