Τρία διπλά και τρία over 3,5 με απόδοση 48,76

Bet_John 19/09/21 - 08:02

Έξι προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 48,76…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τρεις σερί νίκες, όμως την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκαν 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ μεσοβδόμαδα νίκησαν 1-0 την Ζενίτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι πατάει καλύτερα και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,71.

* Στην Serie A, η Βερόνα φιλοξενεί την Ρόμα. Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς για τους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες. Η Ρόμα βγάζει το διπλό στο 1,82.

* Στην Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Λιόν. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερα over στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, με τα τρία από αυτά να είναι στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, τα δύο στο over 3,5. Το over 3,5 στο 2,05 στη μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να μας πληρώσει.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου. Τέσσερα over σε ισάριθμα ματς για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο over στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές, το ένα στο over 3,5. Αξίζει να κυνηγήσουμε το over 3,5 στο 2,13.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Στουτγάρδη υποδέχεται την Λεβερκούζεν. Τρία over 3,5 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τρία σερί over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,33 είναι πολύ πιθανό.

* Στην Σουηδία, η Έστερσουντ φιλοξενεί την Έλφσμποργκ. Εννέα ήττες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα δέκα τελευταία τους ματς. Το διπλό στο 1,54 θα μπει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα