Τρία ισχυρά φαβορί

Νικολαΐδης 14/06/21 - 02:14

Τριάδα η οποία αποτελείται από ισάριθμους άσους, συνολικής απόδοσης απόδοσης 4,04, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

  • Πολωνία και Σλοβακία κοντράρονται για τη 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020. Με αιχμή του «δόρατος» τον Ρόμπερτ Λεβαντοφσκι η Πολωνία στοχεύει στη πρόκριση της στην επόμενη φάση, του θεσμού. Από την άλλη η Σλοβακία, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ρήγματα, ώστε να μπει σφήνα στην υπόθεση, πρόκριση. Δυνατό σύνολο, το οποίο στηρίζεται στη καλή αμυντική λειτουργία και το διάβασμα του αντιπάλου, ωστόσο θεωρώ πως η ποιότητα της Πολωνίας, θα κάνει τη διαφορά και θα πάω στον άσο. 
  • Την Σουηδία αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, η Ισπανία. Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου οι «φούριας ροχας» η οποία μπορεί να άλλαξε πολλά πρόσωπα, ωστόσο παραμένει άκρως ποιοτική και δυνατή, σε όλους τους τομείς. Στον αντίποδα η Σουηδία, υπέστη πλήγμα με τον τραυματισμό του Ιμπραίμοβιτς και ποντάρει πλέον στην ομοιογένεια και την ποιότητα της στο μεσοαμυντικο, κομμάτι. Δύσκολη αποστολή για τους Σκανδιναβούς, θα πάω με τον άσο. 
  • Παραγουάη και Βολιβία κοντράρονται στη 1η αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο Κόπα Αμερικα. Υψηλοί στόχοι για την «αλπισελεστε» η οποία έδειξε και με τις εμφανίσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πως διαθέτει ποιοτικά, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Από την άλλη η Βολιβία διαθέτει ένα σκληροτράχηλο ροστερ, το οποίο στερείται ποιότητας. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ    1    1,80

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ    1    1,45

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΒΟΛΙΒΙΑ    1    1,55 

 

Παρασκήνια

Θέματα