Τρία over και ένα under με απόδοση 13,33

Bet_John 27/11/22 - 08:09

Οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν το Σάββατο, με τους άσους στα ματς Αργεντινή – Μεξικό (1,55), Γαλλία – Δανία (1,82) και το 2-3 γκολ στο Πολωνία – Σαουδική Αραβία (1,95), ενώ χάθηκε το 2-3 γκολ στο Τυνησία – Αυστραλία (0-1).

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από το Μουντιάλ, με συνολική απόδοση 13,33…

* Για τον 5ο όμιλο, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Γερμανία. Οι «φούριας ρόχας» στην πρεμιέρα διέλυσαν 7-0 την Κόστα Ρίκα, ενώ τα «πάντσερ» γνώρισαν ήττα σοκ 1-2 με ανατροπή από την Ιαπωνία. Η Ισπανία έδειξε και στην πρεμιέρα τις επιθετικές της αρετές, η Γερμανία θα θέλει μόνο νίκη αν η Ιαπωνία πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Κόστα Ρίκα και ειδικά αν νικήσει και το ματς μπορεί να ανοίξει, με το over 2,5 στο 1,67 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για τον 6ο όμιλο, το Βέλγιο αντιμετωπίζει το Μαρόκο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» στην πρεμιέρα επικράτησαν δύσκολα 1-0 του Καναδά, ενώ το Μαρόκο πήρε σχετικά εύκολα το 0-0 από την Κροατία. Το Βέλγιο έδειξε να έχει πολλά κενά στην άμυνα και το Μαρόκο μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να σκοράρει, με το over 2,5 στο 2,12 να αξίζει το ρίσκο.

* Για τον 6ο όμιλο, η Κροατία αντιμετωπίζει τον Καναδά. Στην πρεμιέρα η Κροατία έμεινε στο 0-0 με το Μαρόκο σε ένα ματς που επιθετικά δεν έδειξε τίποτα, ενώ ο Καναδάς ηττήθηκε 1-0 από το Βέλγιο, σε ένα ματς που έβγαλε φάσεις, όμως φάνηκε να έχει θέμα στην τελική προσπάθεια. Κλειστό ματς αναμένεται να γίνει, με το under 2,5 στο 1,82 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Για τον 5ο όμιλο, η Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα. Οι «σαμουράι» στην πρεμιέρα επικρατώντας με ανατροπή 2-1 της Γερμανίας, ενώ η Κόστα Ρίκα διασύρθηκε 7-0 από την Ισπανία. Η Ιαπωνία μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά των αντιπάλων της και να βγάλει το over 2,5 στο 2,07.

Παρασκήνια

Θέματα