Τρία over και δύο διπλά με απόδοση 18,50

Bet_John 18/04/21 - 08:00

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 18,50…

* Στην Serie A, η Αταλάντα υποδέχεται την Γιουβέντους. Tρία over 3,5 στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έξι over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,63 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Serie A, η Μίλαν φιλοξενεί την Τζένοα. Δύο over 3,5 στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο over στα τρία τελευταία τους ματς. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,71 έχει τύχη.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Έντεκα over στις προηγούμενες δώδεκα αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα επτά στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over στα τέσσερα τελευταία τους ματς, με τα δύο στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 3,5 στο 2,29 να έχει αξία.

* Στην Γαλλία, η Μπορντό φιλοξενεί την Μονακό. Μόλις μία νίκη στις προηγούμενες έντεκα αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με μία ισοπαλία και εννέα ήττες στα υπόλοιπα δέκα ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί νίκες, όπου πέτυχαν έντεκα γκολ και δεν δέχθηκαν κανένα. Η Μονακό πληρώνει με το διπλό στο 1,62.

* Στην Γαλλία, η Ντιζόν υποδέχεται την Νις. Δώδεκα σερί ήττες για τους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Το διπλό στο 1,79 θα μπει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα