Τρία over 2,5, ένα διπλό και ένας άσος στο 18,58

Bet_John 31/05/20 - 08:14

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 18,58…

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,67 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στη Β’ Γερμανίας, το Αμβούργο φιλοξενεί την Βέχεν. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο over στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Το Αμβούργο μπορεί να μας προσφέρει ένα ακόμη ανοικτό ματς, με το over 2,5 στο 1,59 να έχει αξία.

* Στην Δανία, η Έσμπιεργκ υποδέχεται την Άαλμποργκ. Μόλις μία νίκη στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα έξι ματς, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια. Καλύτερη η εικόνα της Άαλμποργκ τη φετινή σαιζόν, με το διπλό στο 2,09 να έχει τον πρώτο λόγο.

* Στην Λευκορωσία, η Μπάτε φιλοξενεί την Ίσλοχ. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Εύκολα σκοράρει η Μπάτε και το over 2,5 στο 1,61 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Λευκορωσία, η Ενερτζέτικ υποδέχεται την Βίτεμπσκ. Τέσσερις σερί νίκες για τους φορμαρισμένους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Ενερτζέτικ μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,08.

Παρασκήνια

Θέματα