Τρία over 2,5 και ένας άσος με απόδοση 9,59

Bet_John 10/07/20 - 08:19

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 9,59…

* Στην La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Αλαβές. Επτά σερί νίκες για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που θέλει να πάει απόψε και πάλι τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τη 2η Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε τραγική κατάσταση και έρχονται από πέντε σερί ήττες. Η Ρεάλ μπορεί να φτάσει σχετικά εύκολα στη νίκη, με το over 2,5 στο 1,63 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Πορτογαλία, Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Σάντα Κλάρα. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα. Η Σπόρτινγκ μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,58.

* Στην Πορτογαλία, η Πάκος Φερέιρα φιλοξενεί την Μπράγκα. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρία σερί over 3,5. Το over 2,5 στο 1,95 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στη Β’ Δανίας, η Βεντίσελ υποδέχεται την Βέιλε. Τρία over 3,5 στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από δύο σερί over. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,91 είναι πολύ πιθανό.

Παρασκήνια

Θέματα