Τρία over 2,5 και ένα over 3,5 με απόδοση 10,33

Bet_John 7/11/19 - 09:18

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από τα ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με συνολική απόδοση 10,33…

* Στον 5ο όμιλο, η Λάτσιο υποδέχεται την Σέλτικ. Οι γηπεδούχοι που μετρούν τρία over σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, έρχονται από έξι σερί over στην Serie A, με τα τέσσερα στο over 3,5. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν επικρατήσει 2-1 της Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική, μετρούν δύο over 3,5 στα τρία τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 2,5 στο 1,72 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στον 10ο όμιλο, η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την Ρόμα. Πέντε over στα έξι τελευταία τους ματς στην Μπουντεσλίγκα μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία σερί over στην Serie A. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over στο 1,62 έχει αξία.

* Στον 9ο όμιλο, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Γάνδη, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί βαριές ήττες (1-6 Λειψία στο Κυπέλλο, 0-3 Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα), ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο σερί over 3,5 στο βελγικό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και εξίσου ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,71 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στον 1ο όμιλο, η Ντουντελάνζ φιλοξενεί την Σεβίλλη. Τρία over σε ισάριθμα ματς για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο over στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει. Η Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει 3-0 της Ντουντελάνζ και τώρα αξίζει να κυνηγήσουμε το over 3,5 στο 2,17, αφού το ματς μπορεί εύκολα να ανοίξει.

Παρασκήνια

Θέματα