Τρία over 2,5 και δύο over 3,5 με απόδοση 22,78

Bet_John 18/10/19 - 11:43

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 22,78…

* Στο Βέλγιο, η Μουσκρόν υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Δύο σερί over για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τρία σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Η Κλαμπ Μπριζ σκοράρει εύκολα και μπορεί να βγάλει το over 2,5 στο 1,56.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Λεβερκούζεν. Οι «αετοί» έρχονται από έξι σερί over, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι «ασπιρίνες» μετρούν τρία over στα ισάριθμα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Περιμένω ένα ανοικτό ματς με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 2,5 στο 1,52 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Πολωνία, η Ζάγκλεμπιε υποδέχεται την Πογκόν. Έξι σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο σερί over. Το over 2,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο 1,89 έχει αξία.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Μάαστριχτ φιλοξενεί την Εξέλσιορ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από εννέα σερί over, με τα έξι στο over 3,5. Με το ρυθμό που παίρνουν τα ματς των δύο ομάδων, το over 3,5 στο 2,22 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στη Γ’ Γερμανίας, η Ντούισμπουργκ υποδέχεται την Καϊζερσλάουτερν. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over 3,5 στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,29 να μπαίνει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα