Τρία over 2,5 με απόδοση 5,72

Bet_John 6/06/19 - 09:17

Οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Τετάρτη, με τον άσο στο Πορτογαλία – Ελβετία (1,65) και το over 2,5 στο Μόντρεαλ – Σιάτλ (1,94), ενώ χάθηκε το διπλό στο Άαρχους Φρέμαντ – Μπράμπραντ (1-1). Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 5,72…

* Για τον δεύτερο ημιτελικό του Final Four του Nations League, η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας. Οι «οράνιε» μετρούν τρία over 3,5 στα τρία τελευταία τους ματς, ενώ τα «λιοντάρια» έρχονται από πέντε σερί over, με τα τρία στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο και μπορούν να μας δώσουν ένα ανοικτό ματς, με το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,04 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στις ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη Σίτι υποδέχεται το Σινσινάτι. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα εννέα τελευταία τους ματς, με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες και έρχονται από το 2-2 με το Κολόμπους, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5. Είναι πιθανό να ανοίξει το ματς και να περάσει το over 2,5 στο 1,64.

* Στη Β’ Ισλανδίας, η Νιάρντβικ φιλοξενεί την Φραμ. Δύο over στις πρώτες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τρία over στα πέντε φετινά τους παιχνίδια, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,71 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα