Τρία over 3,5 και δύο over 2,5 στο 31,96

Bet_John 2/12/20 - 08:05

Οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Τρίτη, με το over 3,5 στο Γκλάντμπαχ – Ίντερ (2,34) και τα over 2,5 στα ματς Μπόρνμουθ – Πρέστον (1,93), Γκρίμσμπι – Έξετερ (1,89), ενώ χάθηκε το over 2,5 στο Μπλάκπουλ – Πόρτσμουθ (1-0).

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 31,96…

* Για τον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι που είναι στην κορυφή με εννέα βαθμούς, έρχονται από πέντε σερί over σε Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έχουν ένα βαθμό λιγότερο, μετά το 3-1 επί της Ζενίτ, ηττήθηκαν 1-3 από την Ουντινέζε. Και οι δύο ομάδες επιθετικά είναι δυνατές, ενώ αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο 2,32 έχει αξία.

* Για τον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Ντιναμό Κιέβου. Οι γηπεδούχοι που έρχονται από την γκέλα και το 1-1 με την Μπενεβέντο στην Serie A, θα ψάξουν μία καλή εμφάνιση για να φτιάξουν την ψυχολογία τους και μπορούν να βγάλουν το over 2,5 στο 1,71.

* Για τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι γηπεδούχοι που είναι στην κορυφή με εννέα βαθμούς, έχουν τέσσερα over στα πέντε τελευταία τους ματς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρέμιερ Λιγκ, με τα τρία στο over 3,5. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι που ισοβαθμούν στη 2η θέση με την Λειψία με έξι βαθμούς, μετρούν πέντε over στα έξι τελευταία τους ματς σε Ligue 1 και Ευρώπη, με τα δύο στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει η μεταξύ τους αναμέτρηση και να περάσει το over 2,5 στο 1,65.

* Στην Νορβηγία, η Βίκινγκ φιλοξενεί την Μπραν. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν επίσης τέσσερα σερί over, με τα τρία στο over 3,5. Αξίζει να κυνηγήσουμε το over 3,5 στο 2,25 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

* Στην Νορβηγία, η Σταρτ υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ. Τρία σερί over για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,17 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα