Τρεις άσοι «δυναμίτης»

Νικολαΐδης 10/07/19 - 08:36

Τρεις άσους ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.
· Μπάτε και Πιάστ κοντράρονται στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισχυρό φαβορί η γηπεδούχος ομάδα η οποία διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον αντίποδα η Πιάστ ποντάρει στον ενθουσιασμό προκειμένου να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
· Ντάνταλκ και Ρήγα τεστάρουν τις δυνάμεις τους στο πρώτο μεταξύ τους ματς του 1ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ καλή εικόνα από την γηπεδούχο ομάδα η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην Ιρλανδία. Από την απέναντι πλευρά η Ρήγα έχει δύσκολο έργο καθώς ποιοτικά υστερεί της αντιπάλου της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
· Παλμέιρας και Ιντερνασιοναλ κοντράρονται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κύπελλου Βραζιλίας. Σε εξαιρετική κατάσταση η γηπεδούχος ομάδα η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις της και φέτος. Στον αντίποδα η Ιντερνασιοναλ διαθέτει ένα συμπαγές ροστερ, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρει να δυσκολέψει το έργο των γηπεδούχων. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

ΤΡΙΑΔΑ
ΜΠΑΤΕ-ΠΙΑΣΤ 1 1,63
ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΡΗΓΑ 1 1,78
ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1 1,51

Παρασκήνια

Θέματα