Τρεις άσοι και ένα Over 2,5 για το ταμείο

Νικολαΐδης 23/03/19 - 06:34

Τετράδα συνολικής απόδοσης 6,91 επέλεξα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Ρουμανία υποδέχεται στην πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου στην προκριματική φάση του Euro 2020 η Σουηδία. Οι Σκανδιναβοί μετά την εκπληκτική πορεία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ποντάρουν στο πλούσιο ταλέντο και την ομοιογένεια που υπάρχει στο ρόστερ τους, προκειμένου να εκκινήσουν με το «δεξί» την προσπάθεια τους για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από την απέναντι πλευρά η Ρουμανία βρίσκεται σε φάση ανανέωσης και το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι σήμερα. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Το Κολοράντο φιλοξενεί σε ένα αρκετά δυνατό ζευγάρι στο MLS των ΗΠΑ το Ντάλας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα (1-0 Κολόμπους) στην σεζόν. Από την άλλη μεριά το Κολοράντο αγνοεί την νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Την προσοχή της στο πρωτάθλημα στρέφει η Νέα Υόρκη μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής, υποδεχόμενη το Ορλάντο. Οι «ταύροι» διατηρούν το αήττητο στα δύο πρώτα ματς που έδωσαν στην σεζόν και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό, παραμένοντας από νωρίς στις πρώτες θέσεις. Στον αντίποδα το Ορλάντο μετρά μια ήττα και δύο ισοπαλίες στα τρία πρώτα ματς της σεζόν. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Νέα αρχή αναζητά η Φιλαδέλφεια απέναντι στο Κολόμπους. Κάκιστη εικόνα για τους γηπεδούχος στην εκκίνηση, όπου αγνοούν την νίκη στα τρία πρώτα ματς που έδωσαν στην σεζόν. Στην απέναντι πλευρά το Κολόμπους εντυπωσιάζει, μετρώντας μια ισοπαλία και δύο νίκες στα τρία πρώτα. Ομάδες που σκοράρουν, θα στραφώ στο Over 2,5.

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ                       1          1,77

ΝΤΑΛΑΣ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ                      1          1,55

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΟΡΛΑΝΤΟ                    1          1,40

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ    OVER 2,5              1,80

Παρασκήνια

Θέματα