Τρεις άσοι και ένα over 2,5 με απόδοση 10,64

Bet_John 2/08/20 - 08:14

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 10,64…

* Στην Serie A, η Τζένοα υποδέχεται την Βερόνα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι που είναι ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, θέλουν τη νίκη για να «σφραγίσουν» την παραμονή τους και να μην τους ενδιαφέρει τι θα κάνει η Λέτσε στο δικό της ματς. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές. Η Τζένοα έστω και δύσκολα αναμένεται να βγάλει τον άσο στο 1,59.

* Στην Νορβηγία, η Σάρπσμποργκ φιλοξενεί την Αάλεσουντ. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις μία νίκη στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες στα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια τους. Η Σάρπσμποργκ έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο στο 1,68.

* Στην Σουηδία, η Κάλμαρ υποδέχεται την ΑΪΚ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν δύο over 3,5 στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Με το ρυθμό που παίρνουν τα ματς των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα, το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,12 αξίζει το ρίσκο.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Ακρόπολις φιλοξενεί την Γκάις. Δύο νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η Ακρόπολις μπορεί να μας δώσει τον άσο στο 1,88.

Παρασκήνια

Θέματα