Τρεις άσοι και δύο διπλά με απόδοση 41,96

Bet_John 9/03/19 - 09:33

Πέντε προτάσεις για σήμερα, άλλες με περισσότερο, άλλες με λιγότερο ρίσκο και συνολική απόδοση 41,96…

* Στη Γαλλία, η Μονακό υποδέχεται την Μπορντό. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις νίκες (εντός έδρας) και δύο ισοπαλίες (εκτός έδρας) στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα έξι ματς. Η Μονακό μπορεί να μας πληρώσει με τον άσο στο 1,65.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί την Μπράιτον. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα (από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα οκτώ ματς. Η Κρίσταλ Πάλας έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,85.

* Στην Τουρκία, η Μπασακσεχίρ υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ. Οι γηπεδούχοι που είναι στην κορυφή και στο +8 από την δεύτερη Γαλατασαράι, μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, εκτός έδρας να είναι τραγικοί με μόνο μία νίκη στις δώδεκα φετινές τους εξόδους. Η Μπασακσεχίρ μπορεί να πάρει τη νίκη, με τον άσο να πληρώνει στο 1,97.

* Στην Πορτογαλία, η Μαρίτιμο φιλοξενεί την Μορεϊρένσε. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, όπου πέτυχαν μόλις ένα γκολ, με μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα πέντε ματς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Το διπλό στο 2,78 αξίζει το ρίσκο.

* Στη Γαλλία, η Ντιζόν υποδέχεται την Ρεμς. Οι γηπεδούχοι είναι σε τραγική κατάσταση και μετρούν πέντε σερί ήττες όπου πέτυχαν μόλις ένα γκολ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το διπλό της Ρεμς στο 2,51 μπαίνει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα