Τρεις άσοι στο 4,27

Νικολαΐδης 1/11/19 - 09:57

Τριάδα άσων η οποία πληρώνει 4,27 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Στην έδρα του Αννόβερο φιλοξενείται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος η Σαντχάουζεν. Δύο αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα παραμένει η γηπεδούχος ομάδα η οποία συγκατοικεί με την σημερινή αντίπαλο της στην 13η θέση, τέσσερις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στην απέναντι πλευρά η Σαντχάουζεν τρέχει έξι αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ έμεινε στο μηδέν στις δύο τελευταίες. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Βαλενσιέν υποδέχεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Τρουά. Τόνωση ηθικού για τους γηπεδούχους τα δύο απανωτά τρίποντα απέναντι σε Λε Μαν (2-1) και Λοριάν (1-0), με τα οποία και μπήκε η Τρουά δυναμικά στο κόλπο της ανόδου. Στον αντίποδα η Βαλενσιέν αγνοεί την νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σκόραρε μόλις ένα γκολ σε αυτά τα ματς, Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ απέναντι στην Πάντερμπορν ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Ανανεωμένη η ομάδα των «χωριατών» με την επιστροφή του Κράμαριτς όπου και έτρεξε νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, εκ’ των οποίων οι τρεις στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά η Πάντερμπορν σημείωσε την πρώτη της νίκη μετά το 2-0 επί της Φορτούνα το προηγούμενο Σάββατο. Μεσοβδόμαδα και παρότι παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ηττήθηκε με 1-0 από την Λεβερκούζεν, αποχαιρετώντας έτσι το Κύπελλο. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ        1              1,90

ΤΡΟΥΑ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ         1              1,50

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 1              1,50

 

Παρασκήνια

Θέματα