Τρεις «βόμβες» με απόδοση 10,74

Νικολαΐδης 7/06/19 - 07:24

3,23 πληρώσαμε την Πέμπτη, καθώς επιβεβαιώθηκε η δυάδα από την Βραζιλία, με τον άσο (1,70) της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και τα 2-3 γκολ (1,90) στο Σάντος-Ατλέτικο Μινέιρο (1-2). Τριάδα «φωτιά» η οποία προσφέρει απόδοση 10,74 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Λοντρίνα και Κουϊάμπα κοντράρονται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Μόλις μία ήττα στις πρώτες έξι αγωνιστικές μετρά η εκπληκτική στην εκκίνηση Λοντρίνα, την ίδια ώρα που η Κουϊάμπα αγνοεί την νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Τορόντο και Σπόρτινγκ Κάνσας διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς του προγράμματος στο MLS. Οι γηπεδούχοι αγνοούν το τρίποντο στους έξι τελευταίους αγώνες με αποτέλεσμα να έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στην κατάταξη. Στον αντίποδα δεν έχει κερδίσει στις οκτώ τελευταίες εξόδους του. Ο άσος, αξίζει και εδώ το ρίσκο.
  • Με την αναμέτρηση της Βάσκο ντα Γκάμα απέναντι στην Ιντερνασιονάλ ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο. Τραγική εικόνα από την Βάσκο η οποία αγνοεί το τρίποντο στις επτά πρώτες αγωνιστικές, έχοντας παρουσιάσει αρκετά αμυντικά προβλήματα. Στην απέναντι πλευρά η Ιντερνασιονάλ διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της τα τελευταία χρόνια, ενώ ποντάρει πολλά στην ομοιογένεια της. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΛΟΝΤΡΙΝΑ-ΚΟΥΪΑΜΠΑ                1              2,06

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Κ.             1              2,07

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚ.-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ             2              2,52

Παρασκήνια

Θέματα