Τρεις επιλογές στα 2-3 γκολ με απόδοση 6,26

Νικολαΐδης 21/05/19 - 07:31

Τριάδα η οποία αποτελείται από τρεις επιλογές στα 2-3 γκολ ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Λανς υποδέχεται στα πλεϊ-οφ διεκδίκησης του 3ου εισιτηρίου της ανόδου στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Παρί. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 4η θέση της κανονικής περιόδου, με αποτέλεσμα να έχουν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην αντίπαλο τους. Από την άλλη τα «λιοντάρια» χάρη στην νίκη 5-2 επί της Ορλεάν, πήραν την 5η θέση, ισοβαθμώντας με την Λοριάν στους 63 πόντους. Αμφότερες βρίσκουν δίχτυα και για τον συγκεκριμένο λόγο θα στηρίξω τα 2-3 γκολ.
  • Τσιταντέλα και Μπενεβέντο κοντράρονται στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες των πλεϊ-οφ ανόδου στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Εξαιρετική εικόνα από την γηπεδούχο ομάδα η οποία επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Σπετσιά, με αποτέλεσμα να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση των πλεϊ-οφ. Στον αντίποδα η Μπενεβέντο τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής περιόδου, με αποτέλεσμα να πάρει απευθείας την συμμετοχή στον δεύτερο γύρο. Ανώτερη ποιοτικά η ομάδα των φιλοξενούμενων, ωστόσο η Τσιταντέλα απέδειξε πως είναι ομάδα που κάνει ζημιές και για τον συγκεκριμένο λόγο δεν θα στραφώ σε σημείο, αλλά στην επιλογή των 2-3 γκολ.
  • Την Φιγκεϊρένσε υποδέχεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία του Μπραζιλεϊράο η Μπραγκαντίνο. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική εκκίνηση, καθώς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετρούν δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα με αποτέλεσμα να βρίσκονται με επτά πόντους στην 4η θέση της κατάταξης. Στην απέναντι πλευρά η Φιγκεϊρένσε δεν έχει ηττηθεί ακόμα, ωστόσο με τις τρεις ισοπαλίες (μία νίκη) που σημείωσε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, βρίσκεται στην 8η θέση. Λογικά δεν θα πάμε σε μεγάλο σκορ με αποτέλεσμα να στραφώ και εδώ στα 2-3 γκολ.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΠΑΡΙ-ΛΑΝΣ        2-3 ΓΚΟΛ              1,85

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ-ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ       2-3 ΓΚΟΛ              1,80

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ 2-3 ΓΚΟΛ              1,88

Παρασκήνια

Θέματα