Τρεις επιλογές στο 7,92

Νικολαΐδης 10/12/19 - 09:21

Τριάδα συνολικής απόδοσης 7,92 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, με την μία από αυτές να προέρχεται από την Τσάμπιονσιπ και τις δύο από το Τσαμπιονς Λιγκ.

  • Λυών και Λειψία κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με επτά πόντους οι «λυωνέ» στην 3η θέση της κατάταξης, ισοβαθμώντας με την Ζενίτ, με τους Γάλλους να αναζητούν σήμερα ακόμα και ισοπαλία, περιμένοντας παράλληλα μη νίκη των Ρώσων απέναντι στην Μπενφίκα. Στον αντίποδα η Λειψία αναζητά έναν πόντο προκειμένου να ολοκληρώσει την προσπάθεια της ως πρώτη, ενώ ακόμα και με ήττα της με 1-0, τερματίζει στην πρώτη θέση, αρκεί να μην κερδίσει η Ζενίτ με δύο γκολ διαφορά την Μπενφίκα. Πιο σταθερή στην απόδοση της η Λειψία, θα ρισκάρω στο διπλό.
  • Την Βαλένθια υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Άγιαξ. Βολεύεται και με ισοπαλία η ομάδα της Ολλανδίας η οποία με δέκα πόντους οδηγεί την κούρσα του ομίλου, την ίδια ώρα που οι «νυχτερίδες» αναζητούν νίκη προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση, ενώ προκρίνονται ακόμα και με ήττα τους, ωστόσο να ηττηθεί στο άλλο ματς και η Τσέλσι από την Λιλ. Πιο πειστικός ο Άγιαξ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, θα στηρίξω τον άσο.
  • Την Μίντλεσμπρο φιλοξενεί στην εμβόλιμη 21η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ η Νότιγχαμ. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες αναζητά η γηπεδούχος ομάδα σε μια προσπάθεια της να παραμείνει κοντά στην πρώτη τριάδα. Στον αντίποδα η Μίντλεσμπρο μετά το 1-0 επί της Τσάρλτον ξέφυγε με τέσσερις από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ       1              1,80

ΑΓΙΑΞ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ             1              1,65

ΛΥΩΝ-ΛΕΙΨΙΑ   2              2,67

Παρασκήνια

Θέματα