Τρεις προτάσεις με απόδοση 9,32

Bet_John 9/10/19 - 09:01

Οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Τρίτη, με τους άσους στα ματς Γέοβιλ – Γουόκινγκ (1,92), Ίστλιχ – Μέιντενχεντ (1,88) και το over 2,5 στο Φάιλντ – Τσέστερφιλντ (1,95), ενώ χάθηκε ο άσος στο Χάλιφαξ – Τσόρλεϊ (0-0). Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 9,32…

* Σε φιλική αναμέτρηση στο Ντόρτμουντ, η Γερμανία υποδέχεται την Αργεντινή. Τα «πάντσερ» θα κατέβουν σχεδόν με όλα τους τα… όπλα και μπροστά στο κοινό τους θέλουν να πάρουν μία νίκη ψυχολογίας απέναντι στην «αλμπισελέστε», που θα παραταχθεί χωρίς τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο και Άνχελ Ντι Μαρία. Η Γερμανία έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,86.

* Στην Βραζιλία, η Γκρέμιο φιλοξενεί την Σεαρά. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από εννέα σερί ματς χωρίς νίκη, μετρώντας έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες. Καλύτερη η Γκρέμιο, θα μπει δυνατά στο ματς και μπορέι να βγάλει το ημίχρονο/τελικό 1/1 στο 2,19.

* Για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, η Γκάμπα Οσάκα υποδέχεται την Σαπόρο, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Τέσσερα over 3,5 στις τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over 3,5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,29 είναι πολύ πιθανό.

Παρασκήνια

Θέματα