Τρεις προτάσεις στο 7,04

Νικολαΐδης 2/12/19 - 06:59

Ισχυρή τριάδα με συνολική απόδοση 7,04 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Την Τσβικάου υποδέχεται στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της 3ης κατηγορίας στην Γερμανίας η Μπραουνσβάιγκ. Με φόρα από την νίκη (2-1) επί της Τσεμνίτσερ προέρχεται η γηπεδούχος ομάδα η οποία έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την απώλεια (1-1) της Ίνγκολσταντ απέναντι στην Μέπεν και με νίκη να βρεθεί συγκάτοικος με την Χάλεσκερ στην δεύτερη θέση. Από την άλλη μεριά η Τσβικάου μετά το 4-2 επί της Μίντσερ ξέφυγε με έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Ρίο Άνε φιλοξενεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα η Μπράγκα. Αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις τρέχει η γηπεδούχος ομάδα με την προσπάθεια της να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά το κακό ξεκίνημα, να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Από την άλλη μεριά η Ρίο Άβε τρέχει δύο σερί νίκες με 1-0 σε πρωτάθλημα (Σετούμπαλ) και Κύπελλο (Αλβέρκα). Στα αρνητικά, πως δεν σκόραρε στις δύο πρόσφατες εξόδους της. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Κάλιαρι απέναντι στην Σαμπντόρια πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Εντυπωσιακή πορεία για τους γηπεδούχους οι οποίοι με νίκη σήμερα, σκαρφαλώνουν στην 3η θέση της κατάταξης. Στα εξαιρετικά στατιστικά, το αήττητο σερί έντεκα αγωνιστικών που τρέχει η Κάλιαρι. Στον αντίποδα η Σαμπντόρια με το αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεξε, κατάφερε να ανασάνει βαθμολογικά, σκαρφαλώνοντας για πρώτη φορά φέτος, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο σταθερή η Κάλιαρι, θα στηρίξω τον άσο.

 

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΤΣΒΙΚΑΟΥ     1              2,00

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ         1              1,60

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ                1              2,20

Παρασκήνια

Θέματα