Τριάδα άσων στο 8,58

Νικολαΐδης 14/05/19 - 07:35

Τριάδα άσων συνολικής απόδοσης 8,58 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Άστον Βίλα υποδέχεται στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα των πλεϊ-οφ με τα οποία θα κριθεί το 3ο εισιτήριο της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Μπρομ. Νίκη με 1-0 θέλει η γηπεδούχος ομάδα προκειμένου να βρεθεί στην επόμενη φάση, την ίδια ώρα που η Άστον Βίλα απέκτησε προβάδισμα μετά την νίκη 2-1 στο πρώτο ματς, ωστόσο θα πρέπει σήμερα να αναζητήσει το εκτός έδρας γκολ, προκειμένου να δυσκολέψει το έργο της Γουέστ Μπρομ. Λόγω έδρας, θα στραφώ στον άσο.
  • Την Μπραζίλ Πελότας υποδέχεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στην Βραζιλία η Φιγκεϊρένσε. Με ανεβασμένο ηθικό η γηπεδούχος ομάδα η οποία ποντάρει στην δύναμη της έδρας προκειμένου να σκαρφαλώσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Στην απέναντι πλευρά η Μπραζίλ ξεκίνησε πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει με μηδέν πόντους στον πάτο της κατάταξης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Τίγκρε υποδέχεται στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της ημιτελικής φάσης στην Σουπερλίγκα της Αργεντινής η Ρασίνγκ Κλούμπ. Η «ακαδημία» αναζητά δύο γκολ, προκειμένου να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, μεταφέροντας το άγχος στην φιλοξενούμενη ομάδα. Από την πλευρά της η Τίγκρε θέλει να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, έχοντας ωστόσο δύσκολη αποστολή σε μια τόσο «καυτή» έδρα, όπως αυτή της Ρασίνγκ. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠ.-ΑΣΤΟΝ Β.  1              2,62

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ-ΜΠΡΑΖΙΛ                1              1,80

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛ.-ΤΙΓΚΡΕ        1              1,82

Παρασκήνια

Θέματα