Τριάδα από Αγγλία και Γαλλία στο 8,02

Bet_John 26/03/19 - 09:16

Πέρασαν και οι δύο προτάσεις μου τη Δευτέρα, με συνολική απόδοση 5,08, με το over 3,5 στο Γαλλία – Ισλανδία (2,47) και το over 2,5 στο Μαυροβούνιο – Αγγλία (2,06). Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 8,02…

* Στη Νάσιοναλ Λιγκ, η Λέιτον Όριεντ υποδέχεται την Φάιλντ. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν επίσης τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,01 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στη Νάσιοναλ Λιγκ, η Μπόρεχαμ φιλοξενεί την Σόλιχαλ. Οι γηπεδούχοι που είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, έρχονται από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, όπου είχαν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Οι φιλοξενούμενοι που ισοβαθμούν στην κορυφή με την Λέιτον Όριεντ, μετρούν δύο νίκες και μία ήττα στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές και μπορούν έστω και δύσκολα να βγάλουν το διπλό στο 1,63.

* Στη Γ’ Γαλλίας, η Λιόν Ντουσέρ υποδέχεται την Μπουργκ. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τέσσερα σερί over. Με το ρυθμό που παίρνουν τα παιχνίδια των δύο ομάδων, το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,45 αξίζει το ρίσκο.

Παρασκήνια

Θέματα