Τριάδα από Αγγλία και Ιταλία με απόδοση 5,67

Bet_John 29/01/20 - 08:30

Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 5,67…

* Για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «πολίτες» να έχουν επικρατήσει 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» στο πρώτο ματς. H ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα τα παίξουν όλα για όλα και μπορούμε να περιμένουμε και τώρα ένα ανοικτό ματς, με το over 3,5 στο 2,18 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, η Ίντερ φιλοξενεί την Φιορεντίνα σε νοκ άουτ αναμέτρηση, με το νικητή να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την Νάπολι σε διπλά ματς. Οι «νερατζούρι» έρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες στην Serie A, ενώ οι «βιόλα» μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα. Η Ίντερ όμως παραμένει το φαβορί παίζοντας και μπροστά στο κοινό της, σκοράρει πιο εύκολα και μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,54.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Τρανμίρ υποδέχεται την Σάντερλαντ. Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Η Σάντερλαντ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το διπλό στο 1,69.

Παρασκήνια

Θέματα