Τριάδα από Ισλανδία με απόδοση 10,19

Bet_John 5/07/18 - 11:02

Σούπερ πήγε η Τετάρτη, αφού πέρασαν και οι τέσσερις προτάσεις μου με συνολική απόδοση 25,81, με το over 3,5 στο Λος Άντζελες Γκάλαξι – Ουάσινγκτον (2,45), τους άσος σε Ροβανιέμι – Ίλβες (2,45), Βάασα – Τούρκου (2,01) και το διπλό στο Μάριεχαμν – Χόνκα (2,14). Λίγα πράγματα σήμερα και θα κυνηγήσω μία τριάδα με συνολική απόδοση 10,19…

* Στην Ισλανδία, η ΚΡ Ρέικιαβικ υποδέχεται τη Βαλούρ. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια τους. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και έρχονται από έξι σερί νίκες. Η Βαλούρ πατάει πολύ καλύτερα και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,26.

* Στη Β’ Ισλανδίας, η Ακράνες φιλοξενεί τη Σέλφος. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, το ένα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε over στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει, με το over 3,5 στο 2,06 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για τη Β’ Ισλανδίας, η Χάουκαρ υποδέχεται τη Λέικνιρ Ρέικιαβικ. Πέντε σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα πιο πρόσφατα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν κα οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στο 2,19 έχει αξία.

Παρασκήνια

Θέματα