Τριάδα από Ιταλία και Γαλλία στο 13,65

Bet_John 16/01/19 - 11:08

Πέρασαν οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου την Τρίτη, με τα διπλά σε ματς Γκιμαράες – Μπενφίκα (1,66) και Άβες – Μπράγκα (1,72), ενώ το τρίτο ματς (Μπόλουσπορ – Γαλατασαράι) αναβλήθηκε. Μία τριάδα για σήμερα με συνολική απόδοση 13,65…

* Τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μίλαν, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Οι «μπιανκονέρι» κάνουν περίπατο στη Serie Α με 17 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 19 ματς, ενώ οι «ροσονέρι» με μία νίκη στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 5η θέση. Η Γιουβέντους είναι σαφώς καλύτερη και μπορεί να μας πληρώσει με το ημίχρονο/τελικό 1/1 στο 2,29.

* Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Α’ Γαλλίας, η Γκινγκάμπ υποδέχεται την Ρεν. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση και στο -7 από την παραμονή, έχουν μόνο δύο νίκες στα 19 φετινά τους παιχνίδια, ενώ διαθέτουν τόσο τη χειρότερη επίθεση, όσο και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και έρχονται από τέσσερις σερί νίκες, όπου μάλιστα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Η Ρεν με καλή ψυχολογία και φόρμα έχει το προβάδισμα για τη νίκη και το διπλό του 2,57.

* Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Α’ Γαλλίας, η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί την Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί νίκες, όπου μάλιστα κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, όπου είχαν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ πριν από δέκα μέρες γνώρισαν και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο, από ομάδα της 4ης κατηγορίας. Ο άσος της Σεντ Ετιέν στο 2,32 έχει αξία.

Παρασκήνια

Θέματα