Τριάδα από Σουηδία και Ισλανδία στο 9,47

Bet_John 9/07/18 - 09:35

Οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Κυριακή, με τον άσο στο Μόλντε – Βαλερένγκα (1,74) και το over 3,5 στο Σάρπσμποργκ – Ράνχαϊμ (2,71), ενώ… έσπασε το over 2,5 στο Χόνκα – Βάασα (0-1). Λίγα πράγματα σήμερα, θα πάω για μία τριάδα με συνολική απόδοση 9,47…

* Στην Α’ Σουηδίας, η Χάμαρμπι υποδέχεται την Έστερσουντ. Εννέα over στα έντεκα φετινά τους παιχνίδια μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο over 3,5 στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στο 2,72 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Ισλανδία, η Φίλκιρ φιλοξενεί τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας μετρούν τρεις σερί νίκες, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν μόλις μία νίκη στις πέντε φετινές τους εξόδους, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια τους. Η Φίλκιρ μπορεί να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα της, με τον άσο στο 2,15 να έχει το προβάδισμα.

* Στη Γ’ Σουηδίας, η Όντεβολντ φιλοξενεί την Τβάακερ. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Θα πάω για το over 2,5 στο 1,62.

Παρασκήνια

Θέματα