Τριάδα από τα προκριματικά του EURO στο 8,23

Bet_John 10/09/19 - 09:09

Στο γκολ χάθηκε το απόλυτο την Δευτέρα, όπου πέρασαν οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου, με τα over 3,5 στα ματς Εσθονία – Ολλανδία (2,05) και Κότκα – Γιάρο (2,23) και μας τα χάλασε το over 2,5 στο Αζερμπαϊτζάν – Κροατία (1-1 από το 72’). Τρεις προτάσεις για σήμερα από τα προκριματικά του EURO 2020 με συνολική απόδοση 8,23…

* Για τον 2ο όμιλο, η Λιθουανία υποδέχεται την Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, με τα τρία στο over, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα, πέρασαν με 4-2 το Σάββατο από την Σερβία. Η Πορτογαλία έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Λιθουανίας και να βγάλει το over 3,5 στο 2,26.

* Για τον 2ο όμιλο, το Λουξεμβούργο φιλοξενεί την Σερβία. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι μετρούν από μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τους. Η Σερβία όμως είναι πιο ποιοτική ομάδα, έχει το εύκολο γκολ και μπορεί να βγάλει το over 2,5 στο 1,71.

* Για τον 1ο όμιλο, το Μαυροβούνιο υποδέχεται την Τσεχία. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες και δύο ήττες. Πολλές αδυναμίες βγάζει το Μαυροβούνιο, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τσεχία και να βγάλει το διπλό στο 2,13.

Παρασκήνια

Θέματα