Τριάδα «ατσάλι»

Νικολαΐδης 23/09/19 - 06:26

Τριάδα συνολικής απόδοσης 4,75 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Με την αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Χόφενχαϊμ πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «λύκοι» οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ παράλληλα μεσοβδόμαδα επικράτησαν με 3-1 της Ολεξάντρια για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα η Χόφενχαϊμ υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα (3-0) από την Φράιμπουργκ σε μια αναμέτρηση, όπου εμφάνισε ξανά πολλά επιθετικά και αμυντικά προβλήματα. Δύο σερί αγωνιστικές όπου μένει μακριά από το γκολ, περιμένω πως θα αλλάξει αυτό στην σημερινή αναμέτρηση. ΤΟ Over 2,5, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Σπορτινγκ Λισαβόνας απέναντι στην Φαμαλικάο ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία. Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας προέρχονται από αρνητικό σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και αναζητούν επιστροφή στα τρίποντα προκειμένου να τονώσουν το ηθικό τους. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν στην εκκίνηση, καθώς παραμένουν δίχως ήττα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία με αποτέλεσμα το Over 2,5 στην μεταξύ τους αναμέτρηση, να αποκτά ισχυρό προβάδισμα.
  • Στην έδρα της Ταγιέρες δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Σούπερλιγκ της Αργεντινής η Χιμνάσια Λα Πλάτα. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά την προσπάθεια τους με αποτέλεσμα να μετρούν μία ήττα, τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πρώτα έξι ματς της σεζόν. Στον αντίποδα η Χιμνάσια Λα Πλάτα με έναν πόντο σε έξι ματς, βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ               OVER 2,5              1,57

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.-ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ      OVER 2,5              1,57

ΤΑΓΙΕΡΕΣ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛ.       1              1,93

Παρασκήνια

Θέματα