Τριάδα… ατσάλι

Νικολαΐδης 9/03/18 - 10:00

Σπουδαία ματς πραγματοποιούνται στο σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού, από το οποίο ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μάιντζ-Σάλκε, Στρασβούργο-Μονακό, Χιρόνα-Λα Κορούνια και Ρόμα-Τορίνο. Με δύο από τα συγκεκριμένα ματς και ένα από το πρωτάθλημα της Αργεντινής να ασχοληθώ εγώ, με τους τρεις άσους που επέλεξα να πληρώνουν 4,33.

*Με την αναμέτρηση της Ρόμα απέναντι στην Τορίνο ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Προερχόμενη από σπουδαίο τρίποντο (4-2) επί της Νάπολι η Ρόμα, με τους… τζιαλορόσι να σκαρφαλώνουν στην 3η θέση της κατάταξης. Από την απέναντι πλευρά, η Τορίνο έρχεται από δύο σερί ήττες απέναντι σε Γιουβέντους και Βερόνα, όπου εμφάνισε αρκετά σημάδια κούρασης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Στην έδρα της Χιρόνα δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Λα Κορούνια στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Υψηλές πτήσεις εντός για την Χιρόνα η οποία τρέχει νικηφόρο σερί πέντε αγώνων, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον ένα πόντο από την συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Στον αντίποδα, η κατάσταση δεν λέει να βελτιωθεί στην Λα Κορούνια, με τον σύλλογο της Γαλικίας να μετρά αρνητικό σερί δώδεκα αγωνιστικών. Δύσκολα θα σώσει την παραμονή η Λα Κορούνια, την ώρα που οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, οδηγώντας με στον άσο.

*Κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία της, η Γοδόι Κρούζ. Οι γηπεδούχοι μετά το παλικαρίσιο διπλό (2-1) απέναντι στην Ροζάριο Σεντράλ την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να μειώσει στον έναν την διαφορά από την 3η θέση, ενώ στους τέσσερις βρίσκεται πίσω από την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Ταγιέρες. Παράλληλα, η Γοδόι Κρούζ μετρά τέσσερις νίκες και μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά, η Άρσεναλ Σαραντί αγνοεί την νίκη στις έξι τελευταίες εξόδους της, ενώ έχει ξεμείνει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, κινδυνεύοντας με υποβιβασμό. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΡΟΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ 1              1,65

ΧΙΡΟΝΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1              1,50

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ-ΑΡΣΕΝΑΛ Σ.          1              1,75

Παρασκήνια

Θέματα